NORMANDÍA AL DESNUDO

Philippe Le Guay - 2018. França. 105 min

Sinopsis

Normandie Nue, ens narra la història d'un petit poble de Normandia, on el seu alcalde (François Cluzet), molt afectat per la crisi agrícola, no troba la manera per fer escoltar la veu dels seus ramaders que pensen que la culpa de la precària situació és deguda a la corrupció política.
Per casualitat, un reconegut fotògraf, especialitzat en fotografiar masses de gent nua, passa per la zona. A l’alcalde li sembla haver trobat una manera única de protestar i de cridar l’atenció sobre els problemes que pateix el sector del qual en viu la major part del poble. Però els habitants es resistiran a posar despullats per molt justa i propera que sigui la causa. Cadascú té els seus propis motius per no acceptar la proposta de l’atrevit alcalde.
El director Philippe Le Guay, aprofita per explorar els prejudicis socials a través de la literatura clàssica i amb les formes d'una comèdia lleugera.

Cartell de NORMANDÍA AL DESNUDO


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!