SIEMPRE JUNTOS

Gustavo Pizzi - 2018. Brasil. 95 min.

Sinopsis

Petrópolis és la ciutat de l’extrarradi de Rio de Janeiro on viuen el Klaus i la Irene, que, malgrat la seva diferència d’edat, tiren endavant les seves vides, família i la construcció de la seva nova casa. La unió familiar és molt important per tots ells, fins al punt que ara, també acolliran a la germana i al nebot de l’Irene, ambdós víctimes de maltractament.
Pizzi ens relata amb una naturalitat i eloqüència colpidora aquest gairebé docudrama, on la partida del fill gran fa desmoronar aquesta mare, pal de paller de tota la resta de membres.
La resignació, la lluita constant, el compartir un espai vital reduït, conformen un dia a dia en que la mirada femenina d’una Karine Telles en estat de gràcia, converteix la seva senzilla i inestable realitat, en una emotiva aproximació a la veritat.
Biznaga d’Or a la Millor Pel·lícula Iberoamericana i Biznaga de Plata Premi Especial de la Crítica al Festival de Màlaga’18.

Cartell de SIEMPRE JUNTOS


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!