OF FATHERS AND SONS

Talal Derki - 2017. Alemanya, Liban, Qatar, Siria. 98 min.

Sinopsis

El director de Return to Homs torna a la seva terra per viure dos anys amb la família d’Abu Osama, membre del grup Al-Nusra, la branca d’Al-Qaeda a Síria. Allà serà testimoni de com els seus fills són entrenats, des de ben petits, per convertir-se en soldats de la jihad. Descobrim des de dins què significa créixer amb un pare que creu profundament en una societat que viu sota les lleis de la xaria.

Els seus dos fills, Osama i Ayman, adoren i admiren el seu pare i obeeixen les seves paraules, però mentre Osama sembla seguir el camí de la jihad, Ayman vol tornar a l’escola. Abu Osama, tot i ser un especialista en bombes i mines, també és un pare encantador.

Després de guanyar el Gran Premi del Jurat a Sundance, Talal Derki ens sedueix amb una història que, a través del dia a dia dels dos nens, ens permet comprendre la complexitat i la tragèdia del conflicte que viu Síria actualment. Un viatge personal dins d’un país devastat.

Cartell de OF FATHERS AND SONS

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!