GISELLE ROH

Royal Opera House - 2020

Sinopsis

Giselle representa la quinta essència del clàssic romàntic, una història d'amor que comença en el món real i continua més enllà de la mort. El paper principal encarnat per la ballarina principal de Royal Ballet, Marianela Núñez, és un dels grans desafiaments del repertori del ballet, ja que Giselle viu la transformació que la porta de ser una innocent nena, a ser absorbida per l'amor per acabar sent un esperit que aconsegueix salvar el seu estimat de la mort.

 

Per a la ballarina es tracta d'un paper amb dos grans contrastos: A l'Acte I se'ns mostra ingènua i sense malícia, amb un ball efervescent i terrenalment viu; en l'Acte II es transforma en aire i llum, el seu ball és eteri fins a semblar ingràvid.

 

Aquesta dualitat es veu perfectament reflectida en la producció de Peter Wright: El primer acte dramatitzat amb rics i naturals detalls i el segon carregat d'una bellesa espectral, sota la llum de la lluna.

Cartell de GISELLE ROH

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!