EL GORDO Y EL FLACO

John S. Baird - 2018. Regne Unit. Comèdia dramàtica. 97 min.

Sinopsis

Stan (Steve Coogan) i Ollie (John C. Reilly), coneguts en castellà com El gordo y el flaco van ser un dels duets còmics més coneguts de la història del cinema. A la pel·lícula veiem la seva gira de comiat l’any 1953, en un moment en el qual la seva popularitat va de cap a caiguda i s’acosta al final. El que comença sent un fracàs, acaba sent un èxit gràcies a l’ajuda de les seves  respectives dones, Lucille (Shirley Henderson) i Ida (Nina Arianda) i a la seva especial manera d’entendre el món i el seu gran sentit de l’humor. Amb aquest biòpic podrem entendre millor la personalitat d’aquesta parella de còmics i quines circumstàncies els van portar a convertir-se en uns dels més famosos.

La pel·lícula té varies nominacions als Globus d’Or, com a millor actor de comèdia, (John C. Reilly); Premis Bafta, amb tres nominacions, inclosa la de millor film britànic i millor actor (Coogan); Critics Choice Awards, amb la nominació com a millor actor de comèdia (Reilly); British Independent Film Awards (amb 7 nominacions, inclosa la de millor actor per Coogan).

Cartell de EL GORDO Y EL FLACO

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!