PARÁSITOS

Bong Joon-ho - 2019. Corea del Sud. Drama / Thriller

Sinopsis

La pel·lícula explora la noció de paràsit social a través de la família protagonista, uns marginats que viuen arreplegats en un pudent semisoterrani, robant el wifi i sempre embolicats en tripijocs moralment qüestionables, explotant els punts dèbils d’un sistema que els expulsa. Un nucli familiar pobre que, a poc a poc, s’introdueix a la vida d’una família burgesa i sofisticada. Un mirall de la societat coreana, dividida en rics i pobres que viuen aïllats els uns dels altres, que viuen en barris diferents i fins i tot quan viatgen van separats a l’avió.
A la presentació de Cannes ja es va veure que no és una pel·lícula més. Vista per 10 dels prop de 50 milions de coreans, a França i als Estats Units ha estat un èxit de recaptació. Un tsunami que no s’explica ni el seu director.
A Cannes 2019 es va endur la Palma d’Or i als British Independent Film Awards estava nominada a la Millor Pel·lícula internacional independent.

Cartell de PARÁSITOS


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!