PAPICHA, SUEÑOS DE LIBERTAD

Mounia Meddour - 2019. Argèlia. Drama

Sinopsis

Algèria, anys 90. Nedjma, de 18 anys, estudiant allotjada a la ciutat universitària d'Alger, somia amb convertir-se en estilista i es nega a que els tràgics successos de la guerra civil algeriana li impedeixin portar una vida normal i sortir a la nit amb la seva amiga Wassila. A l'caure la nit, s'escorre entre les xarxes de l'filat de la ciutat amb els seus millors amigues per anar a la discoteca on ven les seves creacions a les 'papichas', les joves algerianes. La situació política i social de país no deixa d'empitjorar. Nedjma es nega a acceptar les prohibicions dels radicals i decideix lluitar per la seva llibertat i independència organitzant una desfilada de moda.

Premis 2019:

César: Millor òpera prima i millor actriu revelació (Khoudri)
Festival de Cannes: Un Certain Regard (Secció oficial)
Festival de Valladolid - Seminci: Millor nou director i Premi del públic

Títol original: Papicha

Director: Mounia Meddour
Guió: Fadette Drouard, Mounia Meddour
Intèrprets: Marwan Zeghbib, Lyna Khoudri, Shirine Boutella, Amira Hilda Douaouda, Yasin Houicha, Zahra Manel Doumandji, Aida Ghechoud, Nadia Kaci, Meriem Medjkrane, Samir El Hakim, Khaled Benaissa, Abderrahmane Boudia, Malek Ghellamat, Ahmed Benaïssa, Amine Mentseur
Gènere: Drama
Durada: 106
Idioma: Versió original doblada i versió original subtitulada

Cartell de PAPICHA, SUEÑOS DE LIBERTAD


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!