EXPLOTA EXPLOTA

Nacho Álvarez - 2020. Espanya. Musical

Sinopsis

Una comèdia musical explicada a través dels grans èxits de Raffaela Carrà, un univers on els personatges ens transmeten les seves pors més profundes, les seves alegries i els seus somnis a través de la música i el ball.

Maria és una jove ballarina amb un fort anhel de llibertat en l'Espanya dels anys 70. L'època, marcada per la censura de la dictadura, sobretot a la televisió, dificulta que Maria compleixi el seu somni. No obstant això, ella lluitarà fins a aconseguir-ho. Després de deixar plantat al seu promès, viatja fins a Madrid per lluitar pel seu somni.

Juntament amb la seva bona amiga Amparo aconseguirà fer-se un lloc en la televisió i arribar a formar part del grup de dansa del programa més reeixit d'aquest moment: Las noches de Rosa. Allà trobarà l'amor i a conseqüència d'un gran secret que aquest amaga haurà de prendre una important decisió sobre la seva relació.

Cartell de EXPLOTA EXPLOTA

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!