NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Paul Greengrass - 2020. Estats Units. Aventures, Western

Sinopsis

Cinc anys després de la fi de la Guerra Civil estatunidenca, el capità Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), veterà no d’una, sinó de tres guerres, va de ciutat en ciutat narrant notícies, parlant de presidents i reines, de lluites glorioses, devastadores catàstrofes i apassionants aventures que tenen lloc en qualsevol racó del món.

Un dia, en les planes de Texas, el capità coneix a Johanna (Helena Zengel, System Crasher), una nena de deu anys que va ser segrestada sis anys enrere per la tribu Kiowa, i que durant aquest temps va ser educada com un d’ells. Johanna, en contra de la seva voluntat, ha d’anar a viure a casa dels seus oncles, un lloc hostil i desconegut per a ella.

El capità Kidd accepta lliurar a la nena als seus tutors legals. En el viatge, tots dos recorreran centenars de quilòmetres a través d’una inhòspita naturalesa, i hauran d’enfrontar-se a enormes dificultats, humanes i naturals, en cerca d’un lloc al qual puguin dir “llar”.

Cartell de NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!