EL CHICO

Charles Chaplin - 1921. Comedia Dramática

Sinopsis

Una mica de mala gana, el rodamón Charlot adopta a un nen de 6 anys abandonat. No triga a prendre-li afecte i ensenyar-li algunes tècniques essencials de supervivència de carrer. Amb el temps els dos formen un gran equip. Però un dia el noi malalta i els serveis socials intenten prendre-li la custòdia a Charlot.

Primer llargmetratge de Chaplin i primera de les seves aportacions a l’inventari de grans obres de la història de cinema. Una de les més pures expressions del seu art per diverses raons: per l’ús de la seva immortal personatge Charlot, per les seves brillants gags visuals i per la seva preocupació -alhora compromesa i còmica- per les injustícies socials.

Encara no has vist aquest film després de 100 anys? Doncs aqui tens una gran oportunitat de descobrir el gran clàssic dirigit, escrit i protagonitzat pel gran Charles Chaplin. I quina millor manera de fer-ho que celebrant el centenari d’aquesta obra mestra.

I si ja l’has vist, no et perdis aquesta ocasió única per poder reviure aquesta cinta a la pantalla gran i amb una còpia digitalitzada i restaurada.

Molt recomanable per portar als més petits de la casa per gaudir d’un clàssic del cinema i viure una nova experiència cinematogràfica.

Cartell de EL CHICO

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!