14 DÍAS, 12 NOCHES

Jean-Philippe Duval - 2019. Canadà. Drama

Sinopsis

Jean-Phillippe Duval elabora una pel·lícula emocionant i continguda, on els paisatges es fonen amb el drama que explica el guió, el missatge i recorregut són tan emocionals, que assoleix una connexió molt sòlida amb l'espectador.

Isabelle Brodeur, una dona de 54 anys, perd la seva filla Clara, d'origen vietnamita, en un tràgic accident de quad. Un any després de la seva mort, la vida d'Isabelle encara està en estat de caos. Trencada pel dolor, Isabelle només té un desig: escapar, volar a Vietnam i submergir-se en el país d'origen de Clara.

Encara commocionada per l'experiència, Isabelle torna a l'orfenat vietnamita amb l'esperança de tornar a connectar emocionalment amb la seva filla Clara a través de la seva terra natal. Immersa i aclaparada, Isabelle inesperadament es troba amb la mare biològica de la seva filla i juntes busquen la manera de seguir endavant.

Cartell de 14 DÍAS, 12 NOCHES

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!