EL VENT ENTRE LES CANYES

Anaïs Sorrenino - 2017. França. Animació

Sinopsis

La Xibeca del cinema ofereix als nens i nenes cinc aventures al voltant de la llibertat, amb músiques originals, heroïnes sorprenents i una qualitat gràfica extraordinària.

La divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la bonica amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les boniques estrelles a La nena i la nit, les ganes de ser lliure de l’animaló fantàstic a La unicorn i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, conformen un programa de curtmetratges que a més és un meravellós cant a la llibertat.

El film d'animació està conformat per 5 curtmetratges per a nens a partir de 5 anys i amb una durada total de 62 minuts.

A més de gaudir d'una bona estona al cinema, és una oportunitat per fomentar la igualtat entre els infants. La pel·lícula a més ha participat a la Selecció oficial del Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy(2017). També va ser Premi del Jurat del Festival Plein la bobine de La Bourboule (2017), Premis del Públic i del Jurat del Festival Les Toiles Filantes, Pessac (2017) i Premi del Públic del Festival Voir ensemble de Grenoble (2017).

Finalment, El vent entre les canyes és un dels dos films que formen part de l’edició xics del I Cicle del Dia Internacional de la Dona organitzat per Cineclub Sitges.

Cartell de EL VENT ENTRE LES CANYES

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!