LOS TRES TENORES. VOCES PARA LA ETERNIDAD

Jean-alexander Ntvyihabwa - Documental, Ópera

Sinopsis

Han passat 30 anys des que Luciano Pavarotti, Josep Carreras i Plácido Domingo van fer el seu històric debut com Els Tres Tenors. Ho van fer als antics banys de Caracalla en vigílies de la final del Mundial de Futbol de 1990. El dissabte, 20 de març, el trio es retroba a la gran pantalla de Cinema Ribes, amb la projecció del seu concert documental Veus per a l’eternitat.

Tot un espectacle pels amants de la música, l’òpera i a més de la nostàlgia que podrà ser gaudit a la pantalla de Cinema Ribes

Els Tres Tenors: Veus per a l’eternitat celebra els moments més emotius d’aquest primer concert i també la seqüela a Los Angeles. Amb el mestre Zubin Mehta a l’capdavant d’una orquestra de cent vuitanta-sis músics i, per descomptat, amb tres dels majors tenors de la història a el front (Carreras, Domingo i Pavarotti).Aquesta gran fita musical va ser retransmès en directe per gairebé mig centenar de televisions, i a més altres seixanta-vuit ho van fer en diferit.

Cartell de LOS TRES TENORES. VOCES PARA LA ETERNIDAD


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!