LES DUES NITS D'AHIR

Pau Cruanyes - 2020. Espanya. Drama

Sinopsis

La guanyadora del premi especial del públic en la 13a edició dels Premis Gaudí és una delicada al·legoria a la mort des del punt de vista de tres joves confusos i perduts per la desaparició del seu company.

Una nit de finals d’estiu, l’Eric, l’Ona i el Marcel entren a casa del Pol, un amic que ha mort recentment. S’endinsen fins a la seva habitació d’amagat per treure les cendres de l’urna i ficar-les en un ‘tupper’. Aquesta mateixa nit, els tres amics emprenen un viatge en cotxe amb l’únic objectiu de llançar les cendres, i poder acomiadar-se d’ell.

Els tres amics es troben en un estat d’inconsciència que els fa actuar de forma irracional per no conviure amb el buit. Durant el viatge, la pèrdua els farà veure la impossibilitat de ser com eren abans. Tot i això, l’escapada s’acaba convertint en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya cada cop més de la tornada a casa.

Cartell de LES DUES NITS D'AHIR

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!