MAMÁ MARÍA

Claus Drexel - 2021. França. Comèdia

Sinopsis

Barreja amb grandíssim encert saviesa i lleugeresa per a parlar-nos de temes socials importants, sota el prisma d'una pel·lícula per a tota mena de públic, mantenint aquest equilibri perfecte entre l'entreteniment i la crítica.

Patience Portefeux és una traductora franc-àrab mal pagada i sobrecarregada de treball, que s'encarrega de la vigilància telefònica d'una unitat de policia de narcòtics. Però, quan descobreix que un dels traficants de drogues als quals estan perseguint és el fill d'una amiga seva, decideix encobrir-lo.

Així que acaba involucrada en un tripijoc de drogues fallit que la deixa amb una pila de cànnabis en la seva possessió. D'aquesta manera, s'involucra cada vegada més en el món del tràfic de drogues, utilitzant els coneixements i recursos obtinguts treballant com a policia, construint la seva pròpia xarxa criminal i guanyant-se el nom de "Mamá María".

Cartell de MAMÁ MARÍA

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!