BON JOVI FROM ENCORE NIGHTS

Encore Nights - 2021, 125min. Estats Units, Documental

Sinopsis

La banda de el Saló de la Fama de el Rock & Roll Bon Jovi arriba a cinemes de tot el món amb un nou concert en exclusiva, que també es podrà gaudir al Cine Prado de Sitges.

Els membres de la Sala de la Fama de el Rock & Roll Bon Jovi arriben a la gran pantalla amb un nou concert exclusiu. El concert inèdit va ser enregistrat a Nova Jersey i a més el podrem gaudir a cinemes de tot el món. Al llarg d’una carrera il·lustre de més de 3 dècades des de la seva formació en 1983, Bon Jovi s’ha forjat el seu lloc entre la reialesa de l’rock i també han estat recentment nomenats membres de la Sala de la Fama de el Rock & Roll i de la Sala de la Fama de els Compositors.

Amb més de 130 milions d’àlbums venuts a tot el món, un extens catàleg d’himnes, milers de concerts en més de 50 països davant més de 35 milions de fans, i també vendes per valor de més d’1 bilió de dòlars a tot el món només en l’última dècada, Bon Jovi i és la banda consumada de Rock & Roll.

Així doncs no us perdeu una oportunitat única de viure el gran concert que ens ofereix un dels artistes més grans del panorama musical.

Cartell de BON JOVI FROM ENCORE NIGHTS

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!