SUMMER OF SOUL

Questlove - 2021 Estats Units 117 min.

Sinopsis

Per començar explicarem que, el Festival Cultural de Harlem de Mount Morris Park (ara Marcus Garvey Park) es va filmar durant sis setmanes de l’estiu de 1969 en un paratge a tan sols 160 quilòmetres a sud de Woodstock. Però després d’aquest estiu, aquest material va passar gairebé inadvertit durant més de 50 anys … fins ara.

“Estic encantat de poder fer realitat els meus somnis després de tant de temps”, va declarar Ahmir “Questlove” Thompson. “És un veritable honor. ‘Summer Of Soul’ és un projecte apassionant i aconseguir que arribi a tanta gent i també en tants mitjans ha estat realment gratificant. Estic feliç d’obrir aquest nou capítol amb l’equip de Searchlight i espero poder compartir amb el públic de tot el món la història que s’amaga darrere de la pel·lícula “.

Summer of Soul fa llum sobre la importància de la història en el nostre benestar i a més, s’erigeix com a testimoni de el poder sanador de la música en temps regirats, tant passats com presents. La pel·lícula inclou actuacions de concerts mai vistos de B.B. King, Nina Simone, Sly & the Family Stone, Gladys Knight & the Pips i també Stevie Wonder.

Cartell de SUMMER OF SOUL


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!