HARRY POTTER Y LA PIEDRA FILOSOFAL

Chris Columbus - 2001 Regne Unit 152 min. Fantàstic

Sinopsis

Harry Potter està a punt de complir els 11 anys sense cap mena d'il·lusió. Els seus pares van morir quan ell era petit i ha hagut de viure amb els seus tiets que el tracten molt malament : el fan dormir a sota l'escala, li donen poc menjar i fins i tot no li fan regals pels seus aniversaris. A més, sempre l'han considerat un nen estrany i ell no sap el motiu.

Un fet canvia les coses el dia del seu aniversari: rep una carta enigmàtica que arriba a través d'un mussol. El seu tiet la destrueix tot horroritzat pensant qui pot haver-la enviat. Tot i això, cada dia segueixen arribant cartes i més cartes totes destinades a en Harry i el seu tiet cada dia les destrueix. Però quan les esperances ja s'estàn esvaïnt i en Harry pensa que mai no podrà saber qui les envia, un gegant anomenat Hagrid apareix com per art de màgia a casa seva i desvetllarà la veritat de qui és Harry Potter i el portarà a un món nou per ell.
 

Cartell de HARRY POTTER Y LA PIEDRA FILOSOFAL

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!