L'ASPIRANT

Lauren Hadaway - 2021 Estats Units 94 min.

Sinopsis

Alex Dall és una estudiant universitària ‘‘queer’’ que s’uneix a l’equip de rem de la seva universitat, emprenent així un viatge físic i psicològic obsessiu a fi de ser la millor a la millor embaració, sense importar el cost que això pugui tenir. Amb la intenció de superar els seus companys d’equip, Alex s’esforça fins més enllà dels seus límits, alienant tots els qui l’envolten en nom de l’èxit.

La jove Isabelle Fuhrman, coneguda per protagonitzar anys enrere el thriller La huérfana de Jaume Collet-Serra, és l’actriu principal d’aquest film guanyador de tres premis al Festival de Cinema de Tribeca - Millor Pel·lícula, Actriu i Fotografia - i nominat a 5 Independent Spirit Awards que programem com a part de la programació de l’Americana Film Fest i que ha rebut l’aclamació de la crítica fins el punt de ser comparada amb Cisne Negro (Darren Aronofsky, 2010).

Cartell de L'ASPIRANT


Films en cartellera



SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!