SIN TI NO PUEDO

Chus Gutiérrez - 2022 Espanya 89m. Thriller

Sinopsis

David (Mauricio Ochmann) és un empresari d’èxit que té una vida acomodada amb el seu xicot Álex (Alfonso Bassave), un atractiu monitor de gimnàs. Àlex sempre ha volgut ser pare i sovint es planteja quin camí seguir per aconseguir-ho… Adopció? Ventre de lloguer? Encara que David no vol ni sentir a parlar del tema.

Tot segueix el seu curs fins que irromp a les seves vides Blanca (Maite Perroni), la germana de David amb qui va trencar tota relació després d’un succés fosc del passat. Blanca va ser acusada de la terrible distracció que va provocar l’incendi en què van perdre la vida els seus pares, per la qual cosa va pagar 6 anys de presó malgrat els esforços d’Ángel (Pedro Casablanc), advocat i exnòvio de David, per salvar-la al judici . Ara comença una nova etapa i està decidida a recuperar l?única família que té: el seu germà David. I serà capaç de fer qualsevol cosa perquè el seu germà la torni a acceptar a la seva vida.

Cartell de SIN TI NO PUEDO

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!