Horòscop de la setmana

Signe zodiacal de Aries

Aries

21 de març fins el 20 d'abril "
Etapa final d'un tema laboral, amb vista a canvis en l'horitzó professional. La salut ha demanat la teva atenció en les darreres setmanes i implementes canvis d'hàbits.
Signe zodiacal de Taure

Taure

21 d'abril i el 20 de maig "
Si cerques feina, la conjunció Venus/ Mercuri empeny a posar en marxa una campanya de recerca amb autoconfiança, usant totes les eines disponibles. No deixis de moure't.
Signe zodiacal de Gèminis

Gèmini

21 de maig i el 20 de juny "
Mercuri acompanyat de Venus, al sector de l'amor, inclina a la recerca de parella, però amb la tensió de Saturn/ Plutó, és possible que les coses no surtin com t'agradaria.
Signe zodiacal de Càncer

Càncer

22 de juny fins al 22 de juliol "
Pot ser que un assumpte laboral entri en fase final i aprofitis per establir nous projectes de cara al futur. Tempestes d'idees per millorar les qüestions de la llar.
Signe zodiacal de Lleós

Lleó

23 de juliol fins al 22 d'agost "
Amb diversos planetes transitant per Casa III, poses èmfasi en la comunicació. T'importa la imatge que projectes i vols quedar bé. A la feina, segueix la possible tensió.
Signe zodiacal de Verge

Verge

23 d'agost fins al 22 de setembre "
Abans que Mart passi a Verge, aprofitaràs per iniciar activitats que habitualment et costen dur a terme. Possibles trobades al voltant d'una taula, amb celebracions.
Signe zodiacal de Balança

Balança

23 de setembre fins al 22 d'octubre "
Canvis al sector laboral et poden fer perdre la son. Aviat recuperaràs la tranquil·litat a les nits i gaudiràs de més vitalitat. Ganes d'emprendre algun negoci o activitat.
Signe zodiacal de Escorpió

Escorpió

23 d'octubre fins al 21 de novembre "
En aquest moment, pots sentir la necessitat d'expressar tot el que bull dins teu, que no és poc. Si no tens persones de confiança a prop, escriure pot resultar alliberador.
Signe zodiacal de Sagitari

Sagitari

22 de novembre fins al 20 de desembre "
El sector de la salut i laboral, poden demanar la teva atenció. Tot i que encara dura la tensió interna de les persones d'aquest signe, de mica en mica anirà afluixant.
Signe zodiacal de Capricorn

Capricorn

21 de desembre fins al 19 de gener "
Possibles canvis, fins i tot de residència. S'obren perspectives noves, tant en l'àmbit professional com de parella. Una persona et farà saber que està interessada en tu.
Signe zodiacal d'Aquari

Aquari

20 de gener fins al 18 de febrer "
Dies de posar atenció en petites coses. Hi ha detalls que demanen que t'impliquis per tal d'evitar complicacions. Especialment això pot afectar els assumptes materials.
Signe zodiacal de Piscis

Piscis

19 de febrer fins al 20 de març "
Si bé la teva manera de moure't està connectada a les emocions i la intuïció, altres persones poden donar-te un punt de vista realista i detallat sobre un tema important.