Horòscop

Signe zodiacal de Aries

Aries

21 de març fins el 20 d'abril "
En el terreny laboral, tant si treballes per tu o per compte d'un altre, sembla que pots trobar les persones adequades per avançar. Dies de més romanticisme amb la parella.
Signe zodiacal de Taure

Taure

21 d'abril i el 20 de maig "
Amb la parella podeu viure algun moment una mica tens, perquè teniu diferents maneres d'enfocar els problemes. Recuperes la il·lusió per un viatge que havies deixat pendent.
Signe zodiacal de Gèminis

Gèmini

21 de maig i el 20 de juny "
Si estàs en una relació estable, podeu plantejar-vos tenir descendència l'any vinent. Una persona aposta per tu professionalment. T'esforces per millorar hàbits de salut.
Signe zodiacal de Càncer

Càncer

22 de juny fins al 22 de juliol "
Si estàs en una relació estable, podeu plantejar-vos tenir descendència l'any vinent. Una persona aposta per tu professionalment. T'esforces per millorar hàbits de salut.
Signe zodiacal de Lleós

Lleó

23 de juliol fins al 22 d'agost "
Inclinació a sentir una atracció mútua i sobtada amb una persona més jove que tu que pots conèixer en un desplaçament. Si tens algun procés judicial obert, es mouen coses.
Signe zodiacal de Verge

Verge

23 d'agost fins al 22 de setembre "
La feina pot ser un focus de tensió. Sospesa la situació i planteja't fins a quin punt et convé. Pot sorgir l'atracció amb persona de signe Solar o Ascendent Escorpí.
Signe zodiacal de Balança

Balança

23 de setembre fins al 22 d'octubre "
Un assumpte relacionat amb la llar comença a moure's, però amb entrebancs inicials. Aplica la paciència i guanyaràs. Evitar els menjars copiosos, t'ajudarà a relaxar-te.
Signe zodiacal de Escorpió

Escorpió

23 d'octubre fins al 21 de novembre "
El ressentiment vers algú del passat només fa que limitar el futur. L'acceptació és el camí. Si has de barrejar amistat i diners, deixa les coses ben clares abans.
Signe zodiacal de Sagitari

Sagitari

22 de novembre fins al 20 de desembre "
Alguna cosa et fa run-run per dins i no et deixa tranquil. Possiblement ho estàs magnificant. No deixis de tenir contacte amb els que estimes. Fer-ho, t'equilibra.
Signe zodiacal de Capricorn

Capricorn

21 de desembre fins al 19 de gener "
A una amistat li hauràs de posar límits perquè és una mica invasiva. Alguns canvis actuals poden posar-te a prova. En un mes, les coses hauran evolucionat favorablement.
Signe zodiacal d'Aquari

Aquari

20 de gener fins al 18 de febrer "
Bon moment per posar final a alguna situació que ja no funcionava. Sigui una relació, una amistat o una feina. Especial connexió amb una persona de més edat que tu.
Signe zodiacal de Piscis

Piscis

19 de febrer fins al 20 de març "
El bon aspecte entre Venus, Mart i Neptú facilita les qüestions amoroses i també algun cop de sort en l'economia. Si venies d'uns dies grisos, et pots sentir més animat.

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!