Horòscop de la setmanaTreballar, treballar i treballar... Sembla que entres en una etapa més productiva. Recorda que cal desconnectar i interactuar amb la parella i els fills, si en tens. Millora econòmica.

Àries és una signe astrològic associat amb la constel·lació d'Aries. Àries es ocupat pel Sol des del 21 de març fins el 20 d'abril. Àries s'associa amb l'equinocci de primavera. El seu planeta i divinitat regent és Mart.

Aquests dies pensaràs a resoldre assumptes pendents de feina, a posar-te al dia i estructurar l'economia. Especialment t'enfocaràs amb el que té a veure amb hipoteques o préstecs.

El signe astrològic de Taure ocupa el Sol entre el 20 d'abril i el 20 de maig. En algunes cosmogonies Taure s'associa amb l'element clàssic de la Terra. Està regit pel planeta Venus, amb influència de la Lluna i Júpiter.

Potser havies començat una relació però alguna cosa t'ha frenat i t'has fet enrere. Sents que no estàs preparat per tenir parella ara mateix, però no vols perdre l'amistat que hi ha.

El signe astrològic de Gèmini (Bessons) ocupa el Sol entre el 21 de maig i el 20 de juny. El signe dels bessons pertany a l'element aire i a la qualitat mutable. A aquest signe el regeix Mercuri, planeta que regeix els viatges curts, la comunicació, l'educació primària, els germans, etc.

Passes per un procés de transformació, especialment en tot el que té a veure amb la teva part afectiva. Si estàs atent al que la vida et porta, l'aprenentatge serà d'importància vital.

El signe astrològic del Cranc o de Càncer és la quarta constel·lació del zodíac, el cranc és ocupat pel sol des del 22 de juny fins al 22 de juliol. Cranc és un signe de l'element aigua i de qualitat cardinal.

Si tens una relació de parella, pots sentir que en alguns aspectes esteu allunyats, doncs teniu una evident diferència de criteris. Tot es pot parlar de manera amigable i distesa.

El signe astrològic del Lleó és la quinta constel·lació del zodíac, el lleó és ocupat pel sol des del 23 de juliol fins al 22 d'agost. Al ser regit pel sol i ser els seus colors l' or i el vermell és, per dret propi, un signe de l'element foc i de qualitat fixe.

En aquest moment no et costarà gaire reafirmar-te i dir el que penses. Augmenta la fe en tu mateix si vols deixar enrere algunes pautes familiars, que ara ja saps que són limitants.

El signe astrològic de Verge o Virgo és representa per una dona jova, i ocupa el sol des del 23 d'agost fins al 22 de setembre. Es classifica com a signe d'element terra i qualitat mutable.

Felicitats. Estàs d'aniversari i entres en un nou període de renovació energètica. Si tens fills adolescents, reclamaran la teva atenció. Potser la vostra relació s'hagi d'ajustar.

El signe astrològic de Balança és el signe astrològic de l'oest de Lliura del zodíac tropical, i ocupa el sol des del 23 de setembre fins al 22 d'octubre. Balança és considerat un signe de l'element aire i de qualitat cardinal pel qual el seu caràcter sol ser bastant creatiu.

Possiblement has de formar-te per poder treballar o per actualitzar els teus coneixements en el sector professional. No et fa gràcia, però serà profitós. Bon moment per a fer nous amics.

El signe astrològic de l'Escorpió o l'Escorpi és representat per la vuitena constel·lació zodiacal, i ocupa el sol des del 23 d'octubre fins al 21 de novembre. Regit pel planeta Plutó, és un signe de l'element aigua i de qualitat fixe.

Entres en una nova etapa vital. Un cicle de maduració s'obre davant teu. Si estàs a l'atur, disposaràs de més possibilitats de treballar. Potser no és el que més t'agrada, però és feina.

El signe astrològic de Sagitari és representat per la novena constel·lació zodiacal, i ocupa el sol des del 22 de novembre fins al 20 de desembre. El seu planeta regent és Júpiter i és classificat com un signe de l'element foc i de qualitat mutable.

Després d'un període una mica complicat, ara entres en una etapa més lleugera. Has après molt, ara només has d'aplicar diàriament el que saps. Vénen algunes millores en l'economia.

El signe astrològic de Capricorn és representat per la desena constel·lació zodiacal, i ocupa el sol des del 21 de desembre fins al 19 de gener. És regit pel planeta Saturn i es classifica com un signe de l'element terra i de qualitat cardinal.

Se't presenta l'oportunitat de treballar la teva capacitat de compartir. Si bé en grup ets molt esplèndid, en parella et trobes amb alguns problemes. Possibilitats d'iniciar una relació.

El signe astrològic de Aquari és representat per la onzena constel·lació zodiacal, i ocupa el sol des del 20 de gener fins al 18 de febrer. El seu planeta regent és Urà i es classifica com a signe de l'element aire i de qualitat fix.

Moment d'una inspiració i percepció extremes. Pots viure situacions de pel·lícula, un xic estranyes o dignes de 'Cuarto Milenio'... Si a la feina hi havia tensions, l'ambient millorarà.

El signe astrològic de Pisces o Peixos és representat per la dotzena constel·lació zodiacal, i ocupa el sol des del 19 de febrer fins al 20 de març. El seu planeta regent és Neptú i es classifica com un signe de l'element aigua i de qualitat mutable.

Horòscop per Dhanna Astròloga (del 21/9 al 27/9)

Comparteix

TITULARS PER EMAIL

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.