Horòscop

Signe zodiacal de Aries

Aries

21 de març fins el 20 d'abril "
Si us deixeu guiar pel vostre instint anireu molt millor, ja que estareu previnguts per a aquelles situacions que en algun altre moment us podrien sorprendre. A la feina i als estudis, mireu de complir amb les vostres obligacions perquè us pot tocar rebre si no feu el que heu de fer; és millor ser responsable.
Signe zodiacal de Taure

Taure

21 d'abril i el 20 de maig "
No vulgueu ser més que els altres, mireu de passar desapercebuts. La part de protagonisme que voleu tenir l'heu de controlar i heu de ser discrets; tot plegat ve perquè, si aneu massa al davant de tot, us podeu trobar algun problema i haureu de donar la cara per alguna errada que fareu sense adonar-vos de les seves conseqüències.
Signe zodiacal de Gèminis

Gèmini

21 de maig i el 20 de juny "
A casa podeu tenir alguna discussió relacionada amb la feina o amb els estudis. Mireu que les paraules no siguin massa dures. Serà molt possible que darrere d'una manera de parlar directa i sense filtre acabeu tenint males cares que no us fan cap falta. El millor que podeu fer és posar il·lusió i ganes a fer altres coses.
Signe zodiacal de Càncer

Càncer

22 de juny fins al 22 de juliol "
No us enfadeu si les coses no surten com voldríeu; aquests dies haureu d'aguantar-vos una mica, perquè hi ha la tendència que us surtin entrebancs per tot arreu. La cosa està a trobar solucions ràpides a cada situació i estar animats. Quan s'estronquen les coses, el millor és agafar-s'ho bé per superar el moment.
Signe zodiacal de Lleós

Lleó

23 de juliol fins al 22 d'agost "
El que us aniria millor és viatjar, tot i que ara mateix no hi ha massa possibilitat. Si us procureu algun canvi d'aires, ni que sigui imaginant-lo, estareu molt millor. De vegades, posar un ambient diferent a casa ja us fa sentir que esteu en algun altre lloc. D'altra banda, el contacte amb la societat us pot ser una mica conflictiu; eviteu-lo.
Signe zodiacal de Verge

Verge

23 d'agost fins al 22 de setembre "
Necessitareu una mica de tranquil·litat i d'organització, sobretot en el camp de la feina. Tingueu present que no us convé enfadar-vos, ja que hi perdreu més vosaltres que ningú. Són dies en què fer activitats de distracció i per divertir-vos serà la vostra medecina; o sigui que res d'avorrir-se: són moments de reinventar-se i crear.
Signe zodiacal de Balança

Balança

23 de setembre fins al 22 d'octubre "
Us haureu de moure més del que teníeu previst; de fet, no tindreu problemes per fer-ho, tot i que us farà mandra. Poseu-hi ganes i serà més fàcil si ho feu ràpidament i al moment, així ho tindreu llest i ja no us farà nosa. També cal que estigueu preparats per escoltar els problemes d'algun germà o amic important per a vosaltres; feu-li costat.
Signe zodiacal de Escorpió

Escorpió

23 d'octubre fins al 21 de novembre "
Els dubtes i la dificultat de prendre decisions seran un problema perquè avanceu; cal que estigueu atents a tot el que es mou al vostre voltant i, sobretot, no us deixeu emportar pels dubtes. Creieu més en vosaltres i ho tindreu més fàcil. De fet, si us equivoqueu aprendreu més i sabreu com no ho heu de fer. No us desapassioneu per res.
Signe zodiacal de Sagitari

Sagitari

22 de novembre fins al 20 de desembre "
Tindreu un encant especial i ràpidament us tindran en compte per a un munt de coses. Aprofiteu el moment per poder fer valer el que penseu i per fer conèixer els vostres pensaments. També cridareu l'atenció en el camp amorós, cosa que us pot comportar moviment i que algú us digui alguna cosa; si us agrada i us interessa, poseu-vos-hi bé.
Signe zodiacal de Capricorn

Capricorn

21 de desembre fins al 19 de gener "
És temps de deixar-vos portar i somiar una mica més del que soleu fer. El contacte amb la música i la dansa se us posarà molt bé. No és que estigueu massa creatius, per tant, és millor que us agafeu aquest temps amb el plaer de deixar fluir i gaudir de ballar, o fins i tot de cuidar-vos físicament amb algun massatge o algun spa.
Signe zodiacal d'Aquari

Aquari

20 de gener fins al 18 de febrer "
Quedareu molt bé de cara als altres; sense buscar-ho, fareu coses que poden interessar a les persones que us envolten i, sobretot en el camp de la feina, pot ser un punt per a vosaltres per pujar de nivell. Mireu de ser fidels al que sentiu i així podreu aprofitar més bé el que se us presenti. Feu costat a la vostra parella, si en teniu, és clar.
Signe zodiacal de Piscis

Piscis

19 de febrer fins al 20 de març "
Tindreu molt destacat l'instint sensual i això us comportarà moltes inquietuds i ganes de lligar; poseu-vos guapos i a provar sort! També tindreu uns dies molt moguts emocionalment en relació amb la família; en aquest cas, cal que escolteu i que no us exalteu per petits detalls que tampoc són tan importants per acabar discutint.

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!