Horòscop de la setmana

Signe zodiacal de Aries

Aries

21 de març fins el 20 d'abril "
Mart, Node Nord i Mercuri, a la Casa IV, inclinen al moviment en qüestions domèstiques o familiars, un canvi de residència, o bé fer-se càrrec d'una persona d'edat avançada.
Signe zodiacal de Taure

Taure

21 d'abril i el 20 de maig "
Venus entra a la teva Casa II i pot ajudar a gestionar qüestions econòmiques que potser et feien perdre la son. Gaudeixes d'algunes compres o inverteixes en imatge i bellesa.
Signe zodiacal de Gèminis

Gèmini

21 de maig i el 20 de juny "
Compte amb barrejar coqueteig amb negocis. El trànsit de Lilith pel sector de la professió, adverteix que és millor separar les coses. La prudència serà un bon aliat.
Signe zodiacal de Càncer

Càncer

22 de juny fins al 22 de juliol "
Estàs decidit a sortir-te amb la teva, amb el trànsit de Mart, obrint-te camí cap als canvis que vols efectuar. Possibles diferències amb persones de més edat que tu.
Signe zodiacal de Lleós

Lleó

23 de juliol fins al 22 d'agost "
T'enfoques en el futur, amb el Sol transitant pel sector XI. Però no tens una sola visió o objectiu. Contemples diferents opcions que aniràs variant segons vagin les coses.
Signe zodiacal de Verge

Verge

23 d'agost fins al 22 de setembre "
Mercuri en trànsit per la Casa XI, t'impulsa a buscar grups amb què et sentis en família. Tot forma part d'una etapa de canvis. Els amics seran ara un bon suport.
Signe zodiacal de Balança

Balança

23 de setembre fins al 22 d'octubre "
Saturn, Plutó i el Node Sud transitant per Casa IV, segueixen posant el focus en qüestions familiars. Obligacions relatives a la família, que de moment, no pots defugir.
Signe zodiacal de Escorpió

Escorpió

23 d'octubre fins al 21 de novembre "
Venus, finalitzant el trànsit per la Casa VII, deixa alguna oportunitat per crear vies d'entesa amb els altres. Et mantens en reserva respecte a un assumpte econòmic.
Signe zodiacal de Sagitari

Sagitari

22 de novembre fins al 20 de desembre "
L'oposició del Sol amb Júpiter, pot fer que sentis que has de lidiar amb persones que tenen una filosofia de vida molt diferent de la teva. Evita perdre els papers.
Signe zodiacal de Capricorn

Capricorn

21 de desembre fins al 19 de gener "
Persones del passat o familiars, sembla que volen complicar-te la vida, o així ho vius tu. A vegades cal fer alguna concessió per tal d'evitar un conflicte més gran.
Signe zodiacal d'Aquari

Aquari

20 de gener fins al 18 de febrer "
Amb el trànsit de Mart per la Casa VI, s'activen assumptes relacionats amb la feina, tant de recerca com de formació. També es poden preveure gestions relatives a la salut.
Signe zodiacal de Piscis

Piscis

19 de febrer fins al 20 de març "
L'amor podria trucar a la porta amb el trànsit de Mart pel teu sector dels afectes. També es pot interpretar, amb aquest trànsit, que t'agradaria augmentar la família.