Horòscop de la setmana

Signe zodiacal de Aries

Aries

21 de març fins el 20 d'abril "
El trànsit de Neptú per la teva Casa XII, aspectant a Mart, que transita per la Casa III, inclina a trobar la inspiració en el món inconscient. Pren atenció als somnis.
Signe zodiacal de Taure

Taure

21 d'abril i el 20 de maig "
FELICITATS. El Sol entra al teu signe i s'inicia el període que recobres energia. Urà a Taure, t'obre portes que potser ni ho pensaves. Només t'has d'atrevir a entrar.
Signe zodiacal de Gèminis

Gèmini

21 de maig i el 20 de juny "
El Sol entra al teu sector més ocult, la Casa XII i s'alia amb Urà per posar atenció a algunes qüestions que mantens ocultes. Si ho gestiones bé, pot ser alliberador.
Signe zodiacal de Càncer

Càncer

22 de juny fins al 22 de juliol "
Amb l'entrada del Sol a Taure, comença a activar-se la Casa XI i el focus es posa en el futur, en comprendre cap on vols anar. Augment de l'interès en activitats grupals.
Signe zodiacal de Lleós

Lleó

23 de juliol fins al 22 d'agost "
El Sol entra a Taure i farà conjunció amb Urà. És probable que la teva atenció es posi en qüestions econòmiques, en cercar una manera diferent de tenir certa estabilitat.
Signe zodiacal de Verge

Verge

23 d'agost fins al 22 de setembre "
Mercuri transita per la teva Casa VIII i es poden activar gestions burocràtiques destinades a ajuts o millores econòmiques. Si unirà Venus per assolir més estabilitat.
Signe zodiacal de Balança

Balança

23 de setembre fins al 22 d'octubre "
Amb Mercuri ja circulant per la Casa VII, poden donar-se converses pendents, especialment pel que fa a la parella. També és bon moment per augmentar contactes a l'agenda.
Signe zodiacal de Escorpió

Escorpió

23 d'octubre fins al 21 de novembre "
El teu sector social i de la parella s'activa i comença una etapa que pots conèixer persones diverses i amb perfils ben diferents. Tot contribueix a l'apertura mental.
Signe zodiacal de Sagitari

Sagitari

22 de novembre fins al 20 de desembre "
Novament cal destacar la retrogradació de Júpiter i els seus efectes en la teva visió de les coses. Poden sorgir persones del passat però no estarà molt clar què volen.
Signe zodiacal de Capricorn

Capricorn

21 de desembre fins al 19 de gener "
Amb el Node Nord i Punt de Fortuna pel sector VII, pots conèixer persones de manera casual que afavoriran la teva vida social i el reconeixement de les teves activitats.
Signe zodiacal d'Aquari

Aquari

20 de gener fins al 18 de febrer "
El Sol entra a Taure i s'alia amb Urà, regent del signe. Pots sentir més necessitat d'expressar el teu parer i de trencar algunes regles que experimentes com limitants.
Signe zodiacal de Piscis

Piscis

19 de febrer fins al 20 de març "
L'aspecte de Saturn et segueix atorgant una bona visió de les qüestions materials. Si has de fer un negoci, comptes amb una millor apreciació de l'oportunitat financera.