Horòscop de la setmana

Signe zodiacal de Aries

Aries

21 de març fins el 20 d'abril "
El trànsit de Mart pel sector dels afectes, pot induir a començar una relació en la qual, possiblement prens la iniciativa. Augment de la vitalitat i afany per competir.
Signe zodiacal de Taure

Taure

21 d'abril i el 20 de maig "
Mart, en trànsit per la Casa IV, pot portar moviment a la teva vida. Obres, reformes... o fins i tot, una visita inesperada. També, pots començar a treballar des de casa.
Signe zodiacal de Gèminis

Gèmini

21 de maig i el 20 de juny "
La velocitat impera en aquest moment. Diversos aspectes, impulsen a la presa de decisions. Compte, de no precipitar-te o parlar de més. Nous amics poden aparèixer.
Signe zodiacal de Càncer

Càncer

22 de juny fins al 22 de juliol "
Venus, transitant pel teu signe, inclina a suavitzar qualsevol situació que et toqui viure i que necessitis, harmonitzar les teves relacions, si hi havia una tensió creada.
Signe zodiacal de Lleós

Lleó

23 de juliol fins al 22 d'agost "
Mart i Mercuri, aliats, poden fer que et reafirmis de manera massa egoista, i que puguis perdre una bona oportunitat. Ets conscient que estàs repetint errors del passat.
Signe zodiacal de Verge

Verge

23 d'agost fins al 22 de setembre "
Pots estar preparant un viatge en secret, o bé una desconnexió per tal de trencar amb tot. El transit de Venus, beneeix el sector de l'amistat, i hi pots trobar bon suport.
Signe zodiacal de Balança

Balança

23 de setembre fins al 22 d'octubre "
Venus, transitant per la Casa X, protegeix la professió, on pots viure un moment d'oportunitats i d'expansió. Compte amb algun malentès per qüestió de diners, amb un amic.
Signe zodiacal de Escorpió

Escorpió

23 d'octubre fins al 21 de novembre "
El trànsit de Neptú pel teu sector més creatiu, i en aspecte a Saturn, pot estimular-te a la imaginació, a l'activitat artística. Hi ha necessitat d'expressar el teu talent.
Signe zodiacal de Sagitari

Sagitari

22 de novembre fins al 20 de desembre "
Amb Neptú passant per la Casa IV, pots reviure situacions domèstiques. Experimentar malentesos, o haver de viure on no et ve de gust. Trànsit que estimula la introspecció.
Signe zodiacal de Capricorn

Capricorn

21 de desembre fins al 19 de gener "
Venus, per Casa VII, pot apropar diferències amb la parella, o bé, pot presentar-se algú amb qui connectis de manera natural. Cal resoldre assumptes econòmics amb celeritat.
Signe zodiacal d'Aquari

Aquari

20 de gener fins al 18 de febrer "
Potser cal posar-se d'acord amb altres persones, tot i les diferències. Amb el trànsit de Mart per Casa VII, s'obre una etapa de nous projectes laborals amb col·laboradors.
Signe zodiacal de Piscis

Piscis

19 de febrer fins al 20 de març "
El teu radar interior pot ajudar a guiar-te cap on anar. Com més autèntic siguis, millor. Si penses en nous reptes, fes-ho en funció dels teus valors, i tot anirà millor.