SITGES

S’obren les preinscripcions al segon nivell del curs de cuina catalana

L’objectiu de la iniciativa és ser un espai d’integració entre autòctons i nouvinguts

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La regidoria de Diversitat obre el període d’inscripcions del segon nivell del curs de cuina catalana del 19 al 23 d’abril. Organitzada juntament amb el suport de l’escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès, aquesta iniciativa pretén ser un espai d’integració i trobada entre sitgetans i sitgetanes i persones nouvingudes. El curs s’adreça als alumnes que han fet el primer curs de cuina i que volen aprendre a cuinar nous plats i postres tradicionals de diferents indrets.

Sota el lema, Cuinem junts per conèixer-nos, el curs de cuina catalana permet descobrir nous trucs culinaris alhora que s’intercanvien experiències i habilitats els residents del municipi. D’aquesta manera, l’ajuntament vol fomentar la construcció d’una societat cohesionada i multicultural amb activitats com el curs de cuina.

Les sessions tindran lloc els dijous 29 d’abril, 7, 13, 20 i 27 de maig de set del vespre a deu de la nit a l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès. El curs, de cinc sessions, té un preu de 72 euros i les places que s’ofereixen són 14. Per poder formalitzar la sol·licitud cal anar al servei Sitges Acollidor, situat a la plaça de l’hospital, 5è 2a, o bé, fer una trucada al telèfon 93 811 39 47 dins l’horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 a 13.30h, dimarts de 17 a 19h. Els interessats també poden enviar un e-mail.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local