SITGES

El Ral.li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges torna el 27 de març

La 53ena edició del Ral.li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges Gran Premi Audi arribarà a Sitges el diumenge 27 de març

VD 24-02-2011 0:08 Lectures 310

Arxivat a:

Enguany, la caravana de cotxes comptarà amb 70 automòbils fabricats fins el 1928 i procedents de tota Espanya i d’alguns països del continent. No obstant, l’esdeveniment és de 3 jornades i s’inicia el dissabte 26 de març, dia de concentració dels vehicles en el Passeig Lluís Companys de Barcelona.

La segona jornada és el plat fort de la cita el diumenge, 27 de març. A partir de les 8.30 hores els cotxes ocuparan la Plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal amb els propietaris lluint els vestits d’època. A les 11 hores es donarà inici a la prova, amb els cotxes sortint pel carrer Ferran i recorrent algunes de les principals vies de la capital barcelonina, circulant per L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels i recorrent les costes del Garraf fins al Port d’Aiguadolç de Sitges (12.30 hores) on hi faran parada.

Els cotxes continuaran el recorregut pels carrers més cèntrics de la vila fins al Passeig de la Ribera, un emplaçament perfecte per veure desfilar aquestes joies automobilístiques amb el mar de fons. Durant el migdia els cotxes romandran aparcats a la Fragata de Sitges, perquè tot aquell que vulgui pugui apropar-se i contemplar-los. Un menjar i el lliurament de premis als millors -cotxes i participants per les seves vestimentes- posaran punt final a aquesta festa de l’automòbil històric per excel·lència.

Aquesta jornada sempre acapara la mirada de milers d’afeccionats als vehicles de època i, com no, l’interès de personatges famosos que acudeixen a la cita moguts per l’exclusivitat de poder circular a bord d’una autèntica joia de l’automoció històrica. Tot i que per al gran públic el ral.li acabi d’aquesta vistosa manera, els inscrits tindran un dia més de celebració, ja que el dilluns podran visitar l’autòdrom de Terramar.

L’organitzador del Ral.li Barcelona-Sitges és Foment de Turisme de Sitges, compta amb el patrocini de la firma automobilística Audi, i el suport dels ajuntaments de Barcelona i de Sitges, Turisme de Sitges, el RACC i l’Antic Car Club de Catalunya, així com la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Caves Pere Ventura i Moritz.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No