Flash

CICLISME. Flecha acaba la temporada amb un sisè lloc a l'Escalada

Joan Antoni Flecha va tancar diumenge la seva temporada participant en la 39a edició de l'Escalada a Monjuïc. A la prova en línia que va obrir la jornada, el ciclista sitgetà va ser sisè, a 38 segons del guanyador, que va ser Joseba Beloki, mentre que a la contrarellotge de 8,7 quilòmetres va arribar desè a 59 segons del líder, que va ser Óscar Sevilla. Amb els temps de les dues proves es va elaborar la classificació final, en la qual Flecha va quedar situat en novena posició a 1'34" de Joseba Beloki, que es va endur la victòria final. Amb aquesta prova, el ciclista de l'IBanesto.com tanca una temporada exitosa en la qual ha brillat en el Giro d'Itàlia i la Vuelta a Espanya. A partir d'ara, Flecha haurà de començar a preparar la temporada que ve, en la qual serà bàsic fer una gran campanya per cridar l'atenció dels altres equips, ja que els responsables de Banesto ja han anunciat al director Echevarri que el banc deixarà de patrocinar el ciclisme la temporada següent.