Flash

Comença a funcionar la deixalleria municipal de Cubelles

L'Hora 09-11-2002 8:17 Lectures 151

Arxivat a:


La deixalleria municipal de Cubelles ja ha començat a funcionar, segons informa el govern municipal. La instal·lació està situada a l'avinguda Onze de Setembre, al sector del Clot del Bassó -als terrenys de l'antiga depuradora-. L'horari d'atenció al públic del recinte és de dilluns a divendres, de tres a set de la tarda, i els dissabtes, de les deu a les dues del migdia. Els materials o objectes que poden lliurar-se a la deixalleria són vidre, envasos, paper, cartró, fusta, restes vegetals i de poda, ferralla, olis, bateries, electrodomèstics, pintures o dissolvents. La instal·lació, adreçada als veïns i els petits comerços del municipi, ha costat 120.203 euros, i ha estat finançada per la Diputació i per l'Ajuntament cubellenc.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres