Flash

Tornar al born

L'Hora 09-11-2002 8:17 Lectures 102

Arxivat a:


Després de voltar per tot el món, l'estrella absoluta de la música senegalesa, Youssou N'Dour, va sentir, tot treballant en la banda sonora de la pel·lícula Kirikou, la necessitat de tornar a les seves arrels musicals. Així, en el seu nou disc, la màxima figura del mbalax, estil que als anys setanta va contaminar amb elements jazz, rock, funk i soul, recupera els instruments tradicionals del seu país, com ara el kora, el xalam (una mena de llaüt) i el riti (violí d'una corda). Però ho fa des d'una perspectiva plenament moderna, com vam poder comprovar fa pocs dies en el seu excel·lent concert a la sala Bikini. Guitarres elèctriques, melodies pop i riquíssimes percussions embolcallen delicadament la magnètica i poderosa veu de l'home que tots recordareu pels seus duets amb Peter Gabriel i Neneh Cherry (Seven seconds). Un disc imprescindible.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres