Flash

El Cubelles perd els primers punts a casa contra una Granada que va saber defensar l'empat a un

2a REGIONAL
1 CUBELLES: José Javier, Ojeda, Juan Antonio, Fortu, Santi, Toni, Jordi, Isaac, Luis, Rafa i Òscar Canvis: Cristian, Jaumen, Chesco, José Manuel, Dani i Javi.

1 LA GRANADA: Masachs, Alfons, Jaume Antón, Requena, Casan, Xavi Montserrat, Ton Santacana, Suriol, Joanet, Lluís i BeneCanvis: Dani Cruces, Roger, Franc, Blanch i Dani Ciertos (ps).

Gols: 0-1 Bene (m.10) 1-1 Jordi (m.14)

Àrbitre: Moreno Asensio. Regular

El Cubelles es va enfrontar a La Granada, un equip que malgrat haver pujat aquesta temporada, ja havia guanyat el Torrellenc i havia posat les coses molt difícils a l'actual líder del grup, el Suburense. I contra l'equip cubellenc, els visitants van demostrar que els resultats anteriors no són casualitat.
Els dos únics gols del partit van arribar en el primer quart d'hora. Bene, al minut 10, va aprofitar un mal refús defensiu dels locals i va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa, però els cubellencs no van trigar a reaccionar, i quatre minuts més tard, Luis va veure la desmarcada de Jordi, que va superar Masachs en la seva sortida. Amb l'empat, el partit començava de nou, però els davanters no van tenir gaires ocasions i amb l'un a un s'arribava al descans. A la segona part, el duel va continuar amb la mateixa dinàmica, poques ocasions, i el Cubelles intentant portar el pes del joc, tot i que no va poder superar la magnífica defensa rival. Fortu va tenir el gol en un cop de cap, però al final el marcador no es va moure i l'1-1 ja va ser definitiu.