Flash

El Sitges s'exhibeix enfront l'Esparreguera en el millor partit de la temporada a Aiguadolç

El Sitges va completar contra l'Esparreguera un dels millors partits de la temporada, i va vèncer per quatre a zero amb gran joc i un espectacle que va fer gaudir els afeccionats d'Aiguadolç com feia temps que no passava. L'equip, que dimecres passat va derrotar el Sant Pere Molanta per dos a zero en el primer dels tres partits ajornats, va dominar de principi a fi un Esparreguera que venia de marcar cinc gols al Riudebitlles, i que durant el matx va demostrar que juga i deixa jugar.
Després d'un parell d'ocasions dels visitants, els homes de Chechu van poder inaugurar el marcador al minut 36, en una centrada a l'àrea que Morató, després d'haver controlat la pilota amb el pit, va resoldre amb un xut creuat que es convertia en l'1 a 0. Tot seguit, Gonzálvez va tenir dues grans ocasions, però no va saber resoldre. A la segona part, els sitgetans van sortir dominant i van convertir el duel en un monòleg, i així, en el minut 48, Rosell col·locava el segon en el compte local, fet que demostrava que el seu fitxatge el pot erigir en un dels jugadors importants de la plantilla.
A un quart d'hora del final, Molina, que havia acabat d'entrar en substitució de Morató, va aprofitar l'errada del porter de l'Esparreguera en un refús per augmentar la diferència. Només quatre minuts més tard, Dei servia una falta que Xavi Fernández pentinava perquè Gonzálvez, després que Canals la deixés passar, afusellava el quart d'un Sitges que brillava en totes i cadascuna de les seves accions. La victòria deixa els sitgetans en cinquena posició de la taula i el fet de no encaixar cap gol el converteix en el segon menys golejat.