Flash

SEGONA REGIONAL. El Cubelles tanca la primera volta guanyant, a casa, el Torrellenc

El partit va començar molt mogut, i el Torrellenc va tenir dues clares ocasions. Al minut 7 Mario va enviar la pilota al pal en dues ocasions. Però després d'uns minuts d'incertesa, Òscar va donar un cop d'efecte marcant de falta directe l'1-0, un gol que refermava la seva bona ratxa i tranquil·litzava els ànims. A partir d'aquest moment, els del Garraf es van fer amb el control del matx. Isaac i Luis van intentar ampliar la distància, però el col·legiat, no assenyalant penal primer i tallant una clara ocasió per fora de joc inexistent després, ho va impedir. Finalment va ser Jordi, amb un xut des de la frontal, qui va marcar el 2-0 amb què s'arribava al descans. A la segona part, el Cubelles va dominar, però va ser el rival, ja en temps de descompte, mitjançant Raül, el que va marcar, el del 2 a 1, que no va evitar el triomf cubellenc.