Flash

SEGONA REGIONAL. Tres gols de Dani Costa decanten el duel entre el Sitges i el Capellades

El Sitges va tancar la primera volta de la lliga golejant el Capellades. L'equip, que venia d'un decebedor empat sense gols al camp del cuer, va reaccionar el dia que va debutar Andreu Camps. El defensa sitgetà va entrar al minut 61 en substitució de Dei, i va aportar el seu granet de sorra per aconseguir una victòria que es va començar a gestar al minut 30 gràcies a un embolic a l'àrea petita que va resoldre Rosell, establint l'1 a 0. A la segona part, Dani Costa va ser el gran protagonista, va marcar un bonic gol al minut 50, en un xut des de la línia de mitjos que entrava per l'escaire, i transformava dos penals que deixaven en res la diana del Capellades que havia posat el 2 a 1. Al final, 4-1 i novena victòria del Sitges, que el deixen quart a la classificació.