Flash

El femení del Club Esportiu cedeix en els últims minuts contra el Terrassa, un dels líders

EL PUNT 08-04-2003 7:30 Lectures 180

Arxivat a:


2a ESTATAL
61 CE VILANOVA: Zambrano (2), Amat (7) Sara (14) Isern (19) Gemma (11) De la Fuente (4) Peraire (4) Batlle i Torruella.

65 CN TERRASSA: Palafox, Trullas, Romero, Sánchez, Oliveras, Herrero, Estruch, Farrona, Ribalta, Montoro i González.

Parcials: 12-19; 27-33; 39-47 i 65-61.

Àrbitres: Viedna i Novell. Bona tasca en un partit molt difícil d'arbitrar.

L'equip egarenc i el Club Esportiu van oferir un dels millors partits de la temporada, ja que a més del bon joc desenvolupat per ambdós conjunts, el partit es va caracteritzar per la gran emoció i la incertesa en el marcador. La victòria no es va decidir fins als últims segons a favor dels visitants, però malgrat la derrota l'equip de Ventosa va entrar en el darrer minut del duel per davant en el marcador (61-59), després d'haver superat dos avantatges clars del Terrassa, l'últim a cinc minuts del final (44-52).
Les visitants, que són el teòric líder, ja que tenen dos partits ajornats, van arribar per consolidar la seva privilegiada situació amb vista a assolir l'ascens de categoria, però es va trobar amb un bon Esportiu, que va tenir en les aportacions d'Isern, Gemma, Sara i l'extraordinària tasca defensiva d'Amat els principals arguments per guanyar un duel que a dos minuts del final guanyava de quatre (58-54).
Però cinc llançaments lliures errats en aquest últim tram i l'eliminació d'Amat va esfumar les opcions de victòria de les blaves.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No