Exposició pública

L'Eixample Nord centra la sessió del Consell Municipal de Medi Ambient

El govern local anuncia l'ampliació de tres mesos més d'exposició pública del projecte urbanístic

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-07-2016 10:12 Lectures 825
L'Eixample Nord centra la sessió del Consell Municipal de Medi Ambient. Ajuntament de Vilanova

L'Eixample Nord centra la sessió del Consell Municipal de Medi Ambient. Ajuntament de Vilanova

El Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA), va acollir ahir al vespre una nova sessió del Consell Municipal del Medi Ambient. Aquesta sessió del Consell, que va estar oberta a totes les entitats i persones que ho van desitjar, va estar presidida per Gerard Llobet, regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Llobet va estar acompanyat de Xavier Isart, coordinador de l'àrea de Territori i Espai Urbà; i d'Enric Garriga, cap de servei de Medi Ambient. Entre d'altres també cal destacar l'assistència al Consell de la regidora d'ERC, Queti Vinyals, i de la regidora de la CUP. Marta Jofra.

L'extens ordre del dia es va iniciar amb una àmplia exposició sobre la Modificació Puntual del Pla General d'Ordenació Urbana en el sector Eixample Nord, i es va anunciar una ampliació de tres mesos més de la seva exposició pública. D'aquesta manera el període d'exposició pública d'aquesta qüestió es perllongarà fins entrat el mes de novembre.

Tot seguit es va presentar el nou Catàleg de Masies; així com el projecte de restauració mediambiental de la platja del Far. També es va parlar sobre els projectes de conservació de la biodiversitat urbana, com la reintroducció del falcó, la divulgació d'aus aquàtiques, la protecció del Corriol Camanegra, i la protecció de la salamandra; així com del projecte de millora de la desembocadura del torrent de Sant joan a la platja de Ribes Roges.

Finalment el Consell va ser informat sobre les subvencions demanades conjuntament amb el Consell Comarcal del Garraf als Fons FEDER; sobre la campanya del mosquit tigre 2016; i sobre la comissió de seguiment de Componentes Vilanova i l'estat actual de la situació. Per cloure el consell es va presentar la proposta de treball sobre l'inventari de camins municipals i el camí ramader de la Cerdanya. 


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré