Flash

El Mel i Menta ofereix grans sensacions en el seu primer partit de pretemporada, contra el Calaf

El Mel i Menta va donar una molt bona sensació en el que era el seu primer partit de preparació amb vista a la posada a punt de l'equip per a la lliga de primera divisió el proper 4 d'octubre.
El conjunt sadurninenc es va desplaçar fins a Calaf per jugar contra l'equip local, que milita tres categories per sobre. Amb tot, la diferència tan sols es va notar en els primers minuts, el temps que va necessitar el Mel i Menta per prendre el pols al duel, i al rival. Els de l'Anoia jugaven amb ales molt obertes, però abusava del joc exterior i col·locava poques pilotes a l'interior de l'àrea. Això va permetre al Mel i Menta controlar prou bé els atacs del rival, mentre demostrava, ofensivament, ser un conjunt molt més ràpid al contraatac. I fruit d'aquest bon joc, van arribar les primeres opcions de gol, encara que va ser el Calaf, en la primera opció clara que va tenir, el que va inaugurar el marcador. Els de la capital del cava, malgrat l'1 a 0, no es van alterar i executant a la perfecció una jugada d'estratègia, Cantarero va establir l'empat amb què s'arribava al descans.
A la segona part, els de José Lorente van mantenir el nivell del primer temps, i van anar guanyant terreny sobre un Calaf que buscava un partit més pausat. I dues bones accions de Cáliz van servir per situar l'1 a 3 que demostrava la millor proposta del Mel i Menta, que es va tirar un xic enrere buscant el contraatac, una circumstància que el Calaf va aprofitar per empatar.
En els darrers minuts, els marcatges es van relaxar i les jugades de gol van sovintejar, i Cantarero, culminant una gran combinació col·lectiva, va fer pujar el 3 a 4 definitiu.