Flash

El Roquetes sorprèn el Ribes i s'emporta el primer derbi municipal de la temporada

3a CATALANA
85 RIBES: Gabriel (5) David (5) Carles (4) Pere (18) Oliver (3) Toni (30) Jordi (5) Rafel (11) i Miret (4) Estadística: 37 faltes personals. 23 a 36 tirs lliures i 8 triples (Toni 4, Pere 2, David i Rafel).

94 ROQUETES: Clavero (9) Valldosera (8) Martín (3) Rubio (20) Pérez (30) Soler (11) Olegario (4) Berrocal (9) Campos i Caeabanyes Estadística: 27 faltes personals. 32 de 53 tirs lliure i 6 triples (Rubio 3, Pérez 2 i Martín).

Parcials: 19-24; 42-52; 63-65 i 85-94.

La competició de 3a catalana va començar amb un al·licient afegit: el primer derbi municipal oficial en molts anys. El partit se'l va endur el Roquetes gràcies a un joc de caràcter eminentment ofensiu, buscant sempre l'intercanvi ràpid de cistelles, al qual el Ribes no va poder fer mai front al llarg de tot el partit.
Ja des de l'inici els dos equips van semblar canviar-se els papers i els roquetencs, acabats d'ascendir, van mostrar-se segurs damunt la pista, es van fer amb el ritme del joc i van aconseguir les primeres diferències en el marcador. El Ribes, mentrestant, va sortir nerviós, molt tou en defensa i va permetre el contraatac rival i cistelles fàcils, a més de perdre el rebot contra l'agressivitat rival. Malgrat tot, els locals, a la segona part, van reaccionar i la defensa va ser el motor de la remuntada, que va culminar en el minut 4 de l'últim quart quan van passar davant (71-70). Però va ser només un miratge i el Roquetes va despertar i va superar un Ribes ofegat per les faltes personals en contra. I al final, victòria visitant.