Reurbanització

Cubelles aprova l’arranjament de camins a les urbanitzacions Les Estoreres i Ricreu

En total, gairebé quatre quilòmetres d’asfalt per a l’adequació d’aquests camins que va començar el dilluns 18 de setembre

Cubelles aprova l’arranjament de camins a les urbanitzacions Les Estoreres i Ricreu. Ajuntament de Cubelles

Cubelles aprova l’arranjament de camins a les urbanitzacions Les Estoreres i Ricreu. Ajuntament de Cubelles

Els veïns de Les Estoreres i Ricreu ja poden accedir a les seves urbanitzacions per vials asfaltats. La Junta de Govern Local (JGL) va aprovar el 13 de setembre l’arranjament del camí que connecta Corral d’en Cona amb Ricreu des de la colònia de gats, i una segona actuació des de la carretera BV-2115, coneguda popularment com la carretera del pantà, fins el pont d’accés a Les Estoreres i d’aquí a la connexió amb el carrer Teide. En total, gairebé quatre quilòmetres d’asfalt per a l’adequació d’aquests camins que va començar el dilluns 18 de setembre. Les obres, que ja han acabat, han anat a càrrec de l'empresa Jorga Construcciones SLU i el seu cost total és de 60.365,09 euros (IVA inclòs).

D’aquesta manera, el trànsit rodat dels veïns que accedeixen a aquestes urbanitzacions ha passat a discórrer per vials asfaltats enlloc dels antics camins de terra, dignificant així les infraestructures d’aquestes zones del municipi, tal com havien reclamat històricament diversos representants veïnals i ciutadans particulars.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!