Queixes veïnals

Multen una veïna de Cubelles per tenir una cabra en un pis

Els veïns denuncien molèsties pels sorolls i i la mala olor dels orins al balcó

ACN Cubelles 10-04-2019 18:54 Lectures 3255
Multen una veïna de Cubelles per tenir una cabra en un pis. Ràdio Cubelles - Cedida

Multen una veïna de Cubelles per tenir una cabra en un pis. Ràdio Cubelles - Cedida

L’Ajuntament de Cubelles ha multat una veïna per tenir una cabra en un pis del centre del municipi. Diversos veïns del mateix edifici van denunciar a finals de novembre les molèsties provocades pels sorolls que feia l’animal, així com la mala olor dels orins acumulats al balcó. Les denúncies a la Policia Local es van anar repetint durant diverses setmanes, i el passat mes de gener els agents van comprovar com la cabra caminava per la cornisa d’un terrat. Davant els fets, la Policia Local ha sancionat amb 300 euros la propietària de l’animal per una infracció greu de l’Ordenança sobre la tinença d’animals domèstics, segons ha avançat Ràdio Cubelles i han confirmat fonts municipals a l’ACN.

La sanció és per haver tingut l’animal en "instal•lacions inadequades des del punt de vista de seguretat o higiènic sanitari i que presentin perill o molèsties greus per al veïnat o altres persones".

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres