Operació sortida

Uns 465.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona pel pont de la Constitució

La C-16, C-17, C-25 i els accessos a Andorra podran concentrar els problemes viaris de l'operació sortida

Redacció Barcelona 04-12-2019 17:40 Lectures 1272

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, posarà en marxa demà dijous 5 de desembre, a partir de les 15 hores de la tarda, el dispositiu especial de circulació, ordenació i regulació del trànsit amb motiu del pont de les festivitats de la Constitució i la Immaculada. Aquest dispositiu estarà vigent fins a les 24 hores de diumenge 8 de desembre.

La mobilitat de sortida que es preveu per aquest pont de la Constitució i la Immaculada és de 465.000 vehicles entre les 15 hores de dijous 5 i les 15 hores del divendres 6. Pel que fa a dissabte 7, encara hi haurà mobilitat cap a centres comercials i zones de muntanya. En el cas de la tornada, s’estima que el nombre de vehicles que tornaran a l’AMB entre les 12 i les 24 hores de diumenge 8 de desembre serà de 245.000 vehicles.

Tot depenent de la meteorologia, s’espera que les principals afectacions viàries de sortida siguin el dijous 5 a la tarda i el divendres 6 al matí com inici del pont. Convé recordar que abans de desplaçar-se és important seguir l’evolució dels avisos i les alertes de pluja i vent activats per Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya.

El divendres 6 al matí pot ser especialment complicat per l’inici del Mercat Medieval de Vic. També es celebra la Fira de l’Avet d’Espinelves. Per això, al matí pot haver retencions importants a la C-17. La tornada es concentrarà el diumenge 8 a la tarda. Aquest dia finalitzen els esdeveniments esmentats.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No