Aparcament

La zona blava de Vilafranca no serà operativa durant l’estat d’alerta pel coronavirus

Les màquines expenedores de tiquets estaran tancades i els usuaris no hauran de sortir de casa per moure els vehicles

Redacció Vilafranca del Penedès 17-03-2020 11:24 Lectures 2204
La zona blava de Vilafranca no serà operativa durant l’estat d’alerta pel coronavirus. Ajuntament de Vilafranca

La zona blava de Vilafranca no serà operativa durant l’estat d’alerta pel coronavirus. Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària de l’explotació de les places d’aparcament en zona blava a Vilafranca per tal que l’estacionament sigui gratuït mentre duri l’estat d’alerta pel Coronavirus decretat pel govern de l’Estat. Les màquines expenedores de tiquets estaran tancades i els usuaris no hauran de sortir de casa per moure els vehicles.

Així doncs, les 585 places de zona blava, distribuïdes per diferents vies públiques del nucli urbà, han deixat de funcionar aquest dimarts.

Tanmateix, des de l’Ajuntament de Vilafranca es recomana que les zones de càrrega i descàrrega es deixin lliures de vehicles en tot moment per facilitar la descàrrega de mercaderies bàsiques com alimentació  i productes de primera necessitat.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No