Flash

La Guàrdia Civil deté un veí de Sitges que es feia passar per advocat per estafar als seus clients

L'home va ser detingut dilluns a la nit a l'aeroport del Prat de Llobregat

VD 05-05-2004 16:27 Lectures 182

Arxivat a:

El modus operandi del delinqüent consistia en captar clients als quals sol.licitava la seva documentació personal i altres documentas per iniciar els tràmits judicials dels seus casos. Entre d'altres causes que atenia el fals advocat es troben una demanda de separació, la defensa d'un home acusat d'un robatori a Barcelona, un litigi civil relacionat amb qüestions econòmiques d'una empresa i un tema d'impagats.

En el cas penal de l'acusat del robatori, el detingut va sol.licitar una minuta de 800 euros al delinqüent pels seus serveis professionals i a canvi d'aconseguir un bon acord. El fals advocat no va arribar a exercir mai la defensa d'aquest delinqüent, ni de cap de les que captava a les portes dels tribunals de Justícia.

En el curs de la gestió dels casos que defensava el detingut, aconseguir diversa documentació personal dels seus clients mitjançant la qual obtenia targetes de compra de centres comercials. Amb la mateixa informació, es feia passar per les persones que hi constaven als papers per obrir comptes bancaris.

De l'obtenció il.lícita dels serveis financers, obtenia beneficis gràcies a la minuta que passava als seus clients com a pagament dels seus serveis professionals.

Els agents de la Guàrdia Civil de Sitges van establir dilluns a la nit un desplegament policial a l'aeroport del Prat de Llobregat, on havia d'aterrar el fals advocat procedent d'un vol de Sevilla.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No