Flash

Homenatgen el vilanoví César Martínez Paz en el Dia del Bomber Jubilat

L'acte d'homenatge a una dotzena de bombers es va celebrar divendres

VD 16-05-2004 13:09 Lectures 117

Arxivat a:

La comitiva es va trobar a dos quarts de nou del matí als parcs de Bombers de Cerdanyola del Vallès i de Manresa. Des d'allí, es van desplaçar a Igualada per visitar el Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia. Cap al migdia, la comitiva va arribar al restaurant Milton Convention de Terrassa per celebrar un dinar de germanor. Després del dinar, els Bombers jubilats van rebre, de mà de les autoritats, els guardons commemoratius.

L'acte d'homenatge va comptar amb la presència de la consellera d'Interior, Montserrat Tura; del director d'Emergències i Seguretat Civil, Joan Canongia; d'un representant de l'ajuntament de Terrassa; i de la delegada territorial del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, entre d'altres autoritats.

Entre els dotze bombers que van ser homenatjats es trobava César Martínez Paz, del parc de bombers de Vilanova i la Geltrú.


Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament