Pisos turístics

Olivella inicia els tràmits per elaborar una ordenança reguladora dels habitatges d’ús turístic

Fins al 7 de maig, els motius i els objectius de la futura ordenança estan exposats al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament d’Olivella

L’Ajuntament d’Olivella ha iniciat els tràmits per elaborar una ordenança municipal reguladora dels habitatges d’ús turístic del municipi. L’objectiu és regular mitjançant aquest reglament l'exercici, el respecte, la garantia i la protecció dels drets de la ciutadania, i tipificar totes les conductes que amb motiu de l’ús dels habitatges turístics puguin afectar la vida en comunitat.

A Olivella, com a la resta de Catalunya, els habitatges d’ús turístic han proliferat de manera exponencial i aquest fet evidencia el reclam turístic de la vila com a punt positiu.

Per les seves característiques, els habitatges d’ús turístic atrauen un públic diferent al dels hotels, establiments que gairebé són inexistents al municipi, i permeten repartir millor a tot el territori la riquesa generada pel turisme. Tanmateix, la rapidíssima implantació ha produït alguns episodis d’excessiva concentració que ha provocat conflictes de convivència, i es fa necessari regular aquest fenomen per preservar els usos residencials.

Fins al 7 de maig, els motius i els objectius de la futura ordenança estan exposats al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament d’Olivella, perquè així, qualsevol veí o veïna pugui fer suggeriments i consideracions per tal que es tinguin en compte a l'hora de redactar l'ordenança.
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!