Veus d'empresa

Inauguració

Naterial, la nova botiga de Leroy Merlin obre a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | 12-05-2022 11:21

Naterial, la nova botiga de Leroy Merlin obre a Sant Pere de Ribes. Leroy Merlin

Naterial, la nova botiga de Leroy Merlin obre a Sant Pere de Ribes. Leroy Merlin

Leroy Merlin ha inaugurat a la comarca del Garraf un nou concepte de botiga, especialitzada en els productes d'exterior de la mateixa marca. Sant Pere de Ribes estrena Naterial, un establiment impulsat per ADEO (grup al qual Leroy Merlin pertany), el primer d'aquest format en la península i el segon d'Europa, després del projecte pilot que Leroy Merlin va obrir a Palma l'any passat. Es tracta d'un concepte showroom, que aposta per la innovació i l'experiència de client, i que ofereix la gamma de productes d'exterior de la marca pròpia de la companyia, Naterial.

La nova botiga que ja ha obert les portes compta amb més de 1200m2 d'exposició de mobiliari de jardí i barbacoes, un factor que facilita que els clients puguin conceptualitzar com quedarien aquests productes en les seves llars.

Naterial Sant Pere de Ribes està situada en Parc d'Oci, Rambla del Garraf, C/del Pallars nº6 cp 08812, Els Roquetes, Barcelona, una zona comercial consolidada i de gran accessibilitat, i compta amb un horari de 9.00 a 21.30, de dilluns a dissabte i diumenges d'obertura.

La construcció d'aquest nou espai, que compta amb un disseny modern i l'última tecnologia, ha suposat una inversió de més de 250.000 euros, ha creat 8 llocs de treball directes i més de 20 indirectes. Aquests nous col·laboradors compten amb un perfil especialitzat en paisatgisme i decoració, i assessoraran els clients en tot el procés de selecció i disseny dels seus espais exteriors, ajudant-los a crear entorns on viure millor.

El nou establiment de Sant Pere de Ribes ofereix un servei de transport i muntatge en menys de 24 hores, que permet als clients gaudir dels productes en un breu termini.

Carlos Ignacio Bravo, director de la nova botiga, ha destacat que: “estem molt orgullosos que ADEO hagi triat Sant Pere de Ribes per a obrir la primera botiga Naterial de la península. Les demandes dels consumidors varien, i actualment els espais exteriors s'han convertit en espais on passem gran part del nostre temps. Per això, a Leroy Merlin responem a aquesta tendència amb un punt de venda especialitzat en productes de jardí i una ferma aposta per l'experiència del client, gràcies a l'última tecnologia, el concepte showroom i la professionalitat dels nostres col·laboradors”.

Naterial és la marca pròpia de productes d'exterior de Leroy Merlin i comercialitza uns productes dissenyats seguint una escolta activa dels clients i buscant la millor relació qualitat-preu. A més, el mobiliari Naterial ha estat pensat per a oferir la màxima qualitat, durabilitat i respecte pel medi ambient. 

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!