Veus d'empresa

PRAD GARRAF SERVEIS, la xarxa de professionals al teu abast

Vilanova i la Geltrú | 14-10-2022 09:41

PRAD GARRAF SERVEIS. Eix

PRAD GARRAF SERVEIS. Eix

Al capdavant de PRAD GARRAF SERVEIS, trobem al David Jordi Sánchez, una persona responsable, dinàmica, eficient, puntual i constant en la seva feina i sempre donant un tracte personalitzat, amb constància i perseverança per aconseguir els objectius marcats pel seu propi desenvolupament professional.

És una empresa creada especialment per a atendre  a les petites i mitjanes reparacions de la llar,  manteniment i serveis a petits i mitjans arranjaments en naus industrials, locals comercials i comunitats de propietaris i amb horaris flexibles per a poder estar a les hores més adients per a la clientel·la.

Proporciona els seus serveis, bé pels seus propis mitjans, com també per la contractació de tercers, segons sigui l’encàrrec a realitzar, intentant en tot moment adaptar-se als preus del mercat i amb una premisa molt important: “Sempre resolen les necessitats del client”

Per a tot això, els industrials amb els que compta, són professionals autònoms, oferint tot tipus de serveis com: pintura, electricitat, neteja de comunitats, instal·lacions solars, jardineria, fusteria, paleteria, servei de manetes, treballs en alumini, treballs amb ferro i un llarg etcétera.

PRAD GARRAF SERVEIS també és una empresa concienciada amb el medi ambient, i totes les deixalles que produeixen les porten a un gestor autoritzat i/o deixalleria.

A més, és membre actiu de l’Associació de Comerciants i Industrials Fem Ribes, de Sant Pere de Ribes i membre actiu de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 


David Jordi Sánchez
631 195 371/ 652 675 356
pradgarraf@gmail.com
www.pradgarraf.com
F
ACEBOOK
INSTAGRAM

Arxivat a

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!