Veus d'empresa

DISSENY I REFORMES INTEGRALS

Escudero Disseny estudi; el nou concepte que combina a la perfecció el disseny, els serveis i els professionals per a la reforma integral de la llar

Vilanova i la Geltrú | 14-10-2022 09:39

Sergio Prieto . Escudero Disseny

Sergio Prieto . Escudero Disseny

Escudero Disseny, S.L.U. és una empresa de reformes integrals de la llar i de locals, fundada l’any 2010. Inicialment, tenia una gran botiga de dues plantes amb exposició de cuines i banys al Vendrell, però va ser en 2016 quan es va traslladar a Vilanova i la Geltrú. Concretament al carrer Estudis, núm. 4, molt a prop de la rambla i darrere de l’oficina de correus, ideant un nou concepte que ha obtingut molt bons resultats des de llavors.

Escudero Disseny estudi és ara un estudi de reformes integrals que ofereix serveis d’obra de paleta, fusteria, finestres d’alumini, electricitat, lampisteria, pladur, pintura, ferro, etc. Però sobretot ofereix la millor atenció, professionalitat i l’experiència del coordinador i el cap de projectes Sergio Prieto, qui aporta més de vint anys d’experiència, dissenyant espais, coordinant industrials i proveïdors per a lliurar les obres amb la qualitat i els acabats que els clients es mereixen.

Treballant sempre amb materials de qualitat mitjana/alta per a poder oferir les millors garanties i major durabilitat.

Els defineixen el detall en els acabats, el disseny i funcionalitat, les bones idees i la tranquil·litat de confiar en grans professionals.

Treballen amb cita prèvia. És necessari concertar visita en el telèfon 93 182 52 59 o en l’email info@escuderodisseny.com. La primera visita se sol realitzar en l’habitatge, local o espai a reformar, per a la presa de mides. Les posteriors visites és duent a terme en l’estudi d’Escudero Disseny on el client podrà veure alguna primera idea del disseny i triar els materials per poder fer un pressupost molt més ajustat a les seves necessitats.

Durant el transcurs de les obres es fan vídeos i fotos de l’abans i el després dels espais. Els canvis són impressionants. Pots veure’ls en el nostre web https://escuderodisseny.com/ o llegir els nostres consells en el nostre blog https://escuderodissenyblog.com/

 

Arxivat a

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!