Veus d'empresa

Projecte d'Obra Nova

Unik, amplitud i lluminositat per gaudir del mar Mediterrani

VNG | 11-01-2023 20:26

Unik by Kronos Homes

Unik by Kronos Homes

Créixer en sintonia amb el nostre entorn, on la qualitat de vida no només depèn de nosaltres mateixos, sinó de tot allò que ens envolta. Trobar aquest equilibri és un dels propòsits que més ens repetim cada any i que Kronos Homes concep com un dels seus pilars: que cada projecte es fusioni amb l'entorn per a millorar, tant el teixit urbà on es troba, com la vida de les persones que l'habiten.

Un objectiu de contribució al desenvolupament de les comunitats que la promotora ha traslladat a Vilanova i la Geltrú amb el seu projecte Unik, un residencial exclusiu que combina urbanisme i naturalesa, desenvolupat per l'Estudi Xai i Viñas, on l'amplitud és característica no només dels seus habitatges, sinó de tot l'espai comunitari ideat per a oferir als seus veïns un espai vital i a l'aire lliure.

Amb 5 projectes comercialitzats, Catalunya és una de les principals àrees de creixement de Kronos Homes, on Unik representa el 30% de la seva oferta a Catalunya. El clima mediterrani, les seves platges i l'oferta cultural de Vilanova i la Geltrú l'han convertit en un enclavament privilegiat per a poder desenvolupar la manera d'entendre l'arquitectura de Kronos. “En Kronos dissenyem projectes que perdurin i ajudin a millorar l'estil de vida dels seus veïns, treballant amb detall en cadascun d'ells perquè siguin obres úniques. I a Vilanova les possibilitats que ens ofereix el mar i el seu clima ens han permès desenvolupar un projecte exclusiu, obert a l'exterior i on sempre veuràs el mar”, assenyala Rui Meneses, CEO de Kronos Homes.

Unes vistes aconseguides gràcies a la seva excel·lent ubicació, en elevació respecte a la línia de costa, seguint la normativa urbanística local, i en equilibri amb la naturalesa. A més, Unik es troba a tan sols 45 quilòmetres de la ciutat de Barcelona i a 25 de l'aeroport del Prat.

Amplitud i lluminositat

Situat davant del Club de Tennis, Unik és un residencial amb habitatges de fins a 5 habitacions, que es caracteritzen per la seva gran amplitud i lluminositat. De fet, els seus interiors s'han concebut per a obtenir una entrada de llum natural durant tot l'any i, per a aconseguir-ho, s'han cuidat al màxim l'orientació i la distribució dels diferents espais.

En harmonia amb l'interior, la seva façana manté una estètica senzilla i neta, capaç de generar una arquitectura singular a través d'uns edificis personals i inconfusibles. En ells, les terrasses juguen un paper essencial per permetre als seus inquilins connectar amb la mar i la naturalesa.
 


MÉS INFORMACIÓ

Carrer Ronda Ibèrica, 272 
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Podeu trucar de dilluns a dissabte  de 10h a 14h i de 16h a 20h
Tels.  +34 667 53 53 02 / +34 930 180 980
 

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!