Veus d'empresa

Moda i disseny

Leonor Viçon Atelier, 35 anys de moda i Alta Costura al cor de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 26-01-2023 18:18

Leonor Viçon Atelier, 35 anys de moda i Alta Costura al cor de Vilanova i la Geltrú. Leonor Viçon

Leonor Viçon Atelier, 35 anys de moda i Alta Costura al cor de Vilanova i la Geltrú. Leonor Viçon

Leonor Viçon Atelier, la botiga de vestits de núvia de referència al territori, celebra aquest any el seu 35 aniversari i ho fa amb un nou espai més acollidor i íntim que ofereix a la clientela una atenció individualitzada i adaptada a les seves necessitats. Des del cor de Vilanova i la Geltrú, Leonor Viçon ha traslladat el seu atelier a la plaça de la Vila, número 2, des d'on es manté l'aposta per l'Alta Costura personalitzada i a mida, especialitzada en els vestits de núvia i de festa i en els complements més exclusius´, com són els mantons de Manila.

La vilanovina Leonor Arroyo és l'ànima i l'essència de l'empresa, que va obrir les portes l'any 1988 al carrer de les Providències com a pelleteria. Precisament d'aquesta primera etapa sorgeig el nom de la botiga, Leonor Viçon, però també un estil i forma de treballar que ha marcat les més tres dècades de trajectòria de l'empresa: “he intentat sempre donar-li un punt d'originalitat a la botiga, començant per la “ç” del nom i seguint per l'aposta per un disseny avançat al seu temps. Així van ser els inicis amb la pelleteria i avui aquests dissenys encara es veuen actuals, és moda que no ha quedat desfasada malgrat el pas del temps”. L'avalen l'èxit i els reconeixements,  però especialment una clientela fidel i propera.

A mitjans dels anys 90, Leonor Viçon va endinsar-se en un món nou: els vestits de núvia. I aviat es va fer un nom de referència en el sector: “la moda de núvies que hi havia en aquells moments a Espanya a mi no m'agradava gens, era un estil homogeni de vestits de ras brillants, amb mànigues abullonades i molta pedreria. Vaig decidir sortir a l'estranger a veure altres modes, altres tendències -perquè tot el que teníem aquí no encaixava amb mi- i vaig descobrir un món diferent i vaig portar a la botiga vestits innovadors, dissenys frescos, núvies romàntiques, parisines, amb flors... I va ser un èxit molt gran a nivell estatal, vam ser número 1 de vendes a tota Espanya”, explica Leonor, que recorda que ara la moda espanyola és pionera en disseny, però que en aquells moments la situació era molt diferent.

Així va ser com Leonor Viçon va convertir la seva botiga, ubicada durant molts anys a la plaça Soler i Gustems de Vilanova i la Geltrú, en un punt de referència de la moda d'alta costura al país. Les modes han canviat tant com els temps i els models de casaments, però Leonor Viçon s'ha anat adaptat a tots els canvis: “La moda de les núvies ha canviat moltíssim, però jo sempre havia apostat per uns dissenys novedosos, així que els canvis han estat molt naturals. Ara la núvia és sensual, extrovertida, moderna, fresca, dinàmica... i les mares de les núvies tampoc són ja com les d'abans, estan més actualitzades”, destaca Leonor.

La botiga sempre ha ofert solucions úniques a cada clienta a través de les més prestigioses firmes nacionals i internacional, però també de la firma pròpia Leonor Viçon Atelier, que ofereix dissenys d'alta gamma a preus assequibles.  I és que l'atelier personalitza i crea dissenys a mida, com per exemple les bosses i les sabates amb diferents alçades de taló per a més comoditat, amb la mateixa roba dels vestits o de diferents colors de pell. Les clientes també tenen ara molt més clar què és el que volen i sovint arriben a la botiga ja amb la foto del disseny: “es deixen aconsellar i guiar, però estan molt informades i saben el que volen. Nosaltres les podem ajudar perquè sovint no troben el vestit que volen o si el troben és a preus molt elevats, així que nosaltres podem fer la confecció a mida de les necessitats de la clienta”.

Ara, des de la plaça de la Vila, Leonor Viçon Atelier torna a fer una aposta pionera en el territori amb un pas endavant en l’atenció personalitzada. El nou espai exhibeix un disseny elegant per a una botiga selecta que permet preservar la intimitat de la clientela, oferir una atenció més íntima en hores convingudes i crear un ambient agradable per prendre grans decisions: “A l’Atelier es compra amb serenor. És important estar en pau i silenci en el momento de seleccionar una peça tan important com un mantó de Manila o un vestit de núvia. La clienta ha de poder respirar profundament i reflexionar per prendre una decisió conscient. Aquesta ha estat la nostra forma de treballar sempre i ara ho podem fer des d’un espai encantador”, assenyala Leonor.

 


 

 

Atelier Alta Costura

(HORES CONVINGUDES)

Pl. La Vila Nº 2 – 2,  08800
Vilanova I la Geltru (Barcelona)
Tel: 93 893 7979
info@leonorvison.com

leonorvison.com

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!