Veus d'empresa

Disseny gràfic

Judith Antolín Studio, 15 anys marcant el 'camí groc' de la creativitat al client

Vilafranca del Penedès | 22-10-2023 17:42

Judith Antolín Studio, 15 anys marcant el 'camí groc' de la creativitat al client. EIX

Judith Antolín Studio, 15 anys marcant el 'camí groc' de la creativitat al client. EIX

L’estudi de disseny gràfic i branding Judith Antolín Studio celebra aquest any el 15è aniversari marcant el 'camí groc' de la creativitat al client. La jove dissenyadora gràfica va obrir l'any 2008 el seu estudi a Vilafranca del Penedès per posar en pràctica la seva experiència professional i donar-li el seu segell personal: somiava fer les coses diferents i posar la seva creativitat a l’abast d’altres professionals per millorar els seus negocis.

I aquest és l'objectiu que ha marcat els seus 15 anys de trajectòria i els serveis de disseny gràfic que ofereix a mida de la seva clientela. Ara treballa sota una filosofía pròpia que ella anomena “camí groc” i que es basa en el camí creatiu per fer arribar la marca dels seus clients allà on ho necessitin.

Antolín es posa a les sabates de cada client per dissenyar aplicant emoció, lògica i valentia en cadascun dels projectes per trobar la solució personalitzada més adient. I és que el punt central de tots els serveis que us ofereix aquest estudi de disseny és la identitat corporativa i el branding.

Durant aquests 15 anys ha treballat amb clients molt diversos: des d'institucions i fundacions, petits empresaris autònoms i empreses de sectors tan diversos com la cosmètica, l'alimentació, mobiliari, salut, formació… Però tot els seus clients tenen un punt en comú que és la consciència de la importància de la imatge de marca i la recerca d’una identitat pròpia especial.

Judith Antolín Studio ofereix tot el conjunt d’elements gràfics que representen una marca i el que el públic veu d’ella. Engloba des del logotip, els colors i el tipus de lletres, fins a qualsevol apliació gràfica com targetes, pàgina web, packaging, anuncis, rètols, etc. I és que per tal que un disseny sigui eficaç, Antolín defensa que s'ha de tenir una estratègia definida, definint prèviment els objectius del client i analitzant el seu públic, la seva competència i les característiques de cada empresa.

Podeu veure alguns dels projectes realitzats a www.judithantolin.com

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!