Veus d'empresa

Taekwondo i Hapkido

L'escola Chois impulsa la igualtat de gènere i forma atletes amb passió i dedicació

Vilanova i la Geltrú | 19-12-2023 10:53

L'escola Chois impulsa la igualtat de gènere i forma atletes amb passió i dedicació.. EIX

L'escola Chois impulsa la igualtat de gènere i forma atletes amb passió i dedicació.. EIX

Des de l'any 1982, l'escola Chois s'ha erigit en referent destacat de la formació de Taekwondo i Hapkido al nostre territori. Amb una dedicació apassionada, ha acollit centenars d'alumnes de totes les edats a les seves sales de Vilanova i la Geltrú. La disciplina, l'esforç i la superació personal són valors fonamentals que defineixen aquesta escola.

Una prova d'aquest compromís es manifesta a través de la Patri Rubio Calafell, actual campiona de Taekwondo de Catalunya i d'Espanya, qui juntament amb la seva mare, Marta Calafell, i el seu pare, Alfonso Rubio, comparteixen com a dupla imparable la seva passió pel Taekwondo i l'Hapkido. Més que un esport competitiu, per elles, el Taekwondo és un estil de vida que es converteix en una part fonamental del seu dia a dia.

Des de Chois, amb la seva rica història i el seu compromís amb la formació dels seus alumnes, continua fent història en el món del Taekwondo i Hapkido al nostre territori, inspirant i formant generacions amb els valors de disciplina i superació.

Expliquen que és un gimnàs familiar, és dirigit a totes les edats?

Sí, acull persones de totes les edats. Tenim membres que porten molts anys amb nosaltres, fins i tot alguns des d'abans que jo arribo a aquest món. És inspirador veure com el taekwondo i l'hapkido es converteixen en un estil de vida per a ells, construint una trajectòria al llarg dels anys. Observar el creixement d'aquells que han estat amb nosaltres durant tota la seva vida és motiu d'orgull per a nosaltres. Al mateix temps, ens omple d'emoció cada vegada que algú nou s'uneix, demostrant interès per aquests esports que són la nostra passió. No només ensenyem taekwondo i Hapkido, sinó que també compartim la passió per aquests esports amb els membres de la nostra família esportiva.

Quins són els horaris del gimnàs?

Els matins estan pensats especialment per aquelles persones que treballen o estudien, amb horaris que inclouen sigui el torn de tarda o el torn de nit. Aquí, a la nostra escola, tenim alguna persona que, després de completar la seva jornada laboral nocturna, acudeix directament a entrenar abans d'anar-se'n a descansar. Aquesta rutina s'ha convertit en una constant, creant un ambient d'esforç i dedicació.

Les tardes prenen un to diferent, centrant-se principalment en els més petits, que arriben després de la seva jornada escolar. La presència de joves que creixen amb nosaltres és una experiència encantadora. Sovint, alguns d'ells, per qüestions de la vida, han de marxar a altres ciutats o fins i tot altres països, però continua sent inspirador veure com continuen entrenant i mantenint viva la passió que van desenvolupar amb nosaltres.

El que realment ens enorgulleix és presenciar la diversitat d'experiències i històries que es desenvolupen aquí. Des d'aquells que fan malabarismes amb els horaris nocturns fins als joves que descobreixen la disciplina i la diversió en aquest espai. Més enllà de l'entrenament físic, el que realment ens motiva és veure com tothom gaudeix i s'ho passa bé. Al cap i a la fi, la nostra filosofia es basa en el respecte mutu, la disciplina, i, sobretot, en crear un ambient on tothom pugui gaudir d'una experiència única.

Els caps de setmana, fan algun altre tipus d'activitat?

Sí, els dissabtes també obrim, però aquests dies estan dedicats a altres tipus d'activitats, a més de les competicions. Com ara la tecnificació, cursos de defensa personal femenina, cursos de competició i tècnica; en definitiva, classes més específiques. Un exemple seria aquelles persones que volen assolir el cinturó negre, ja que els dissabtes oferim un entrenament més concret per preparar-los millor.

D'altra banda, també impartim classes de defensa personal per a dones. Molts esports, incloent-hi aquest, han estat històricament enfocats principalment cap als homes. Des de Choi's, busquem aconseguir la igualtat entre homes i dones. El 2020, em van oferir (Marta Calafell) ser la imatge Dona i Esport de la Federació Espanyola i Catalana de Taekwondo. A partir d'això, vaig tenir la intenció de desenvolupar tècniques específiques per a les dones, fer que se sentissin còmodes amb aquest esport i, sobretot, fomentar l'autoestima. A través d'aquesta iniciativa, volem que tothom, independentment del gènere, pugui gaudir plenament del Taekwondo i Hapkido.

Amb entrenaments adaptats i l'esperit de promoure la igualtat entre gèneres, l'escola Chois no només forma atletes compromesos, sinó que també crea un espai on cada persona, sigui home o dona, pot desenvolupar-se i desconnectar una estona. Amb els dissabtes dedicats a la tecnificació i la defensa personal femenina, aquesta escola no només marca la diferència en l'àmbit esportiu, sinó que també contribueix al canvi social. Amb l'objectiu de crear una comunitat que gaudeixi de l'esport, Chois continua sent un referent en la formació de Taekwondo i Hapkido, fent història cada dia amb la seva dedicació i compromís.

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!