Veus d'empresa

Nou parc comercial

Vilanova i la Geltrú inaugura un nou pol comercial sostenible a la ronda Europa

Vilanova i la Geltrú | 13-06-2024 15:32

Vilanova i la Geltrú inaugura un nou pol comercial sostenible a la ronda Europa. Bureau Vallée

Vilanova i la Geltrú inaugura un nou pol comercial sostenible a la ronda Europa. Bureau Vallée

El proper 27 de juny obrirà les seves portes "Ronda Europa Parc", un nou conjunt comercial ubicat a la Ronda Europa 54 de Vilanova i la Geltrú. La iniciativa prové de la marca Bureau Vallée, que ha apostat per la ciutat des del 2008, quan va crear la seva primera botiga pròpia a Espanya i la central de la cadena per a tot el territori català i espanyol.

L'empresa familiar d'origen francès segueix apostant per Vilanova i per la zona de la Ronda Europa, on fa dos anys va adquirir una parcel·la industrial abandonada per crear les oficines de la seva seu vinculades a l'activitat de la seva botiga i un nou pol comercial. En el seu moment, aquesta zona era el polígon no només el més modern sinó el millor equipat de la ciutat. Entre els seus primers ocupants hi havia empreses icòniques com Hitecsa, Anjosmarc, Remsa o PIVSAM.

Gràcies a un acord previ amb els propietaris del polígon, Bureau Vallée ha pogut transformar urbanísticament aquesta parcel·la industrial-comercial de 7.000 m2 en desús en el nou conjunt comercial.

Un edifici sostenible i respectuós amb el medi ambient

Fabienne Maler, exdirectora general de Bureau Vallée Espanya i responsable d'aquest projecte, explica que l'empresa ha apostat per Vilanova des del primer moment, desenvolupant la seva central i creant un gran equip al llarg dels últims 16 anys que ha desenvolupat una xarxa de 28 botigues a Espanya a dia d'avui.

El fundador de la cadena, Bruno Peyroles, sempre ha estat sensible a la protecció del medi ambient, el reciclatge i la sostenibilitat. En aquesta línia, s'ha treballat amb un enginyer local, Oriol Bagué de GPM-industrial, per construir un edifici que respecti al màxim els elements de construcció sostenibles amb el medi ambient i que obtingui una qualificació energètica A tant de consum energètic com d'emissions de CO2. Això s'ha aconseguit gràcies a l'ús d'aïllament d'altes prestacions, equips de climatització d'alta eficiència, control solar, façana ventilada, fusta tractada d'origen nacional controlada amb certificat FSC i PEFC, etc.

A més, s'ha apostat per l'eficiència energètica i l'eliminació de les emissions de CO2 amb la instal·lació de dues plantes fotovoltaiques al terrat amb 1.300 m2 de plaques solars per a l'autoconsum de Bureau Vallée i del parc comercial.

Un projecte que aposta per empreses locals

En la construcció del projecte han participat empreses locals del Garraf/Penedès i catalanes en totes les fases, com Excavaciones Che, Prefabricados Planas, Prot energía, Dinor, Vita Verde jardinería o Greico construcciones. Aquesta última, empresa constructora catalana amb certificació ISO 14001 de garantia de gestió de riscos mediambientals relatius a l'activitat de construcció, ha executat gran part del projecte.

Oferta comercial completa i variada

A més dels 600 m2 de les noves oficines de Bureau Vallée, el parc comercial tindrà:

-Una botiga Bureau Vallée totalment renovada de 1.000 m2 (papeleria, informàtica, reprografia).
-Una botiga de la marca holandesa Action amb més de 1.000 botigues a Europa d'articles de gran consum a preus low cost.
-Una botiga Primaprix, supermercat Outlet de primeres marques.
-500 m2 per a la zapatería Deichmann que ofereix calçat de moda per a tota la família.
-Una cafeteria-panadería-pastelería de la mà de l'empresa de Sant Boi Panet.
-El parc dispondrà d'un aparcament en superfície de 90 places i d'un altre subterrani de 80 places més per als moments de més afluència.

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!