Veus d'empresa

VEUS D'EMPRESA

DO Penedès: 'Les possibilitats de créixer passen en gran part pel mercat internacional'

Vilafranca del Penedès | 08-04-2014 07:33

El director de la Denominació d'Origen Penedès, Francesc Olivella. Adrià Gala.

El director de la Denominació d'Origen Penedès, Francesc Olivella. Adrià Gala.

El director de la Denominació d'Origen Penedès, Francesc Olivella, valora de forma molt positiva la darrera edició de la Fira Alimentària, en la que hi van participar gairebé una quarantena de cellers de la comarca. “Les empreses que hi van prendre part estan contentes. Hi havia moltes empreses de distribució i comercialització internacionals en el certamen”, diu Olivella, que afegeix: “Ara caldrà la veure la materialització d’aquests contactes, però estem molt satisfets de com va anar la fira”.

 

En tot cas, des de la DO Penedès es mostren “convençuts”que és participant en esdeveniments de talla mundial com la Fira Alimentària, celebrada a principis d’aquest mes d’abril a Barcelona, com es poden escalar posicions en el mercat internacional, ja que es traca d’una de les poques possibilitats de “créixer” que ara mateix té el sector del vi.  

I per tal de facilitar l’entrada dels cellers en nous mercats, la Denominació d’Origen Penedès va organitzar un tast en anglès amb quatre vins que han estat premiats amb medalles d’or en concursos internacionals durant aquest 2014: Vitis 2012 de Llopart, Gran Clot dels Oms 2011 de Bodegues Ca N’estella, Chateldon Reserva 2007 de Bodegues Pinord i Albet i Noya Reserva Martí 2007 d’Albet i Noya.

Una trentena de persones van assistir a l’acte, dirigit per Andrew Ashurst, col•laborador de la D0 penedesenca. “Crèiem que en una fira tant internacional com Alimentària era una bona ocasió per fer un tast en anglès. I els participants en van sortir molt satisfets”, explica Francesc Olivella.

També promoció nacional

Més enllà de la necessitat de promocionar-se internacionalment, des de la DO Penedès també es treballa per millorar el coneixement dels seus productes a nivell local, “el kilòmetre 0”, un cop sembla que el pitjor de la crisi ja és passat i el mercat més proper torna a rebrotar.

Per aquest motiu enguany s’ha optat per fer més promoció dels vins de la comarca més enllà de Barcelona. Concretament es faran presentacions a les quatre grans capitals catalanes, així com a les comarques del Vallès i altres ciutats de la demarcació de Barcelona.

Arxivat aMàrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!